Vă place să faceți treabă în bucătărie? Atunci ar trebui să știți că din neatenție se pot produce diverse incidente. Motiv pentru care nu trebuie să le faceți în bucătărie.
Nu lăsați uleiul să se încingă până iese fum
Sunteți înfometați dar stați prost la capitolul răbdare? Greșiți! Și asta pentru că nimic nu vă va ieși așa cum v-ați propus. În plus, dacă veți pune la prăjit mai multă mâncare decât e normal, vă veți trezi și cu tigaia arsă și cu alimentele lipite.
Și de aici până la o criză de nervi, nu e decât un pas. Cât privește uleiul, nu trebuie să îl lăsați să se încălzească mai mult decât este cazul pentru că va începe să scoată fum și va emite substanțe nocive. Sub nici o formă carnea nu trebuie spălată în chiuveta din bucătărie pentru că s-ar putea contamina cu bacterii.
AICI POȚI AFLA Cum să ai o bucătărie super-organizată… Idei practice!
E de ajuns să o ștergeți cu un prosop de bucătărie. Dacă vă apucați să faceți un aluat pentru prăjituri, nu trebuie să amestecați în neștire, pentru că va deveni cleios, iar copturile vor fi uscate. Ajunge să folosiți mixerul pentru un aluat cremos.
Trucuri în bucătărie pe care orice femeie trebuie să le cunoască!
Nu în ultimul rând, învățați să nu mai folosiți spatule metalice pentru tigăile cu acoperire neaderentă.
Felicia Iederă