A fost unul dintre cei mai iubiti actori americani si un fotomodel de succes, dar faimosul Nick Nolte, care va implini in luna februarie 79 de ani, a devenit doar o umbra a ce a fost odata.

Nick a fost un adevarat exemplu de succes al anilor 70-80 si unul dintre cei mai ravniti barbati din lume. Din nefericire, el traieste o adevarata drama, in prezent. Boala l-a rapus si cand il vezi pe strada nu-l mai recunosti, parand mai degraba un om al strazii decat un star. Epuizat de boala si de singuratate, cu parul ravasit si un aspect neingrijit imaginea lui este acum departe de cea a unui star de la Hollywod. Actorul a fost surprins alaturi de fiica sa, Sophie, la cumparaturi, iar acesta a socat cu aparitia lui. Nu-ti vine sa crezi ca este actorul care topea inimile femeilor din intreaga lume numai din privire. Acesta isi traieste batranetea in singuratatea, iar la un moment dat, s-a scris despre el ca ar sta la un azil de batrani, scrie libertateapentrufemei.ro.

Viata lui pare desprinsa din filme, a fost infractor

Pe de alta parte, Nicholas King Nick’ Nolte este si una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood. Daca in cariera, Nick Nolte a stralucit si a reusit sa obtina numeroase premii si nominalizari pentru interpretarile sale complexe, in viata personala haosul a fost cel care a dominat. Celebrul actor a fost casatorit de 3 ori si a divortat tot de atatea ori, avand relatii cu numeroase actrite precum Debra Winger, Vicki Lewis, Sheila Page, Clytie Lane sau Rebecca Linger, cele doua din urma aducandu-i pe lume si doi copii: actorul Brawley Nolte (32 de ani) si Sophie Lane Nolte(11 ani).

A fost condamnat la 45 de ani de inchisoare

In tinerete a fost certat din plin cu legea, dupa ce a fost acuzat ca vindea acte false. Desi a primit o sentinta uluitoare – 45 de ani de inchisoare si i s-a pus o cautiune de 75.000 de dolari, actorul a scapat, reusind sa obtina o pedeapsa cu suspendare.

Acest secret a fost la un pas sa ii distruga cariera, la un moment dat, dupa cum a dezvaluit chiar el intr-un interviu mai vechi. ‘Pe vremea cand jucam in Rich Man, Poor Man (Om bogat, om sarac), agentul meu a primit un telefon din partea publicatiei „National Enquier’, in care i s-a spus ca vor dezvalui ca am fost un infractor si ca imi vor vor ruina cariera. Agentul meu m-a avertizat ca asta ma va distruge, dar m-am gandit sa apar intr-o emisiune si sa dezvalui eu tot. Da, in tinerete am vandut documente false si am fost prins. Am primit initial o pedepsa de 45 de ani inchisoare, insa am reusit sa scap cu suspendare si am platit doar o cautiune de 75.000 de dolari’, a povestit acesta.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *