Ori de câte ori aveți probleme de sănătate, e indicat să vă rugați unui sfânt. Iată care sfinți vă vor fi de mare ajutor,

Pentru durerile cap rugați-vă sfântului Ioan Botezătorul

Vă doare capul? Nu mai stați pe gânduri, ci rugați-vă Sfântului Ioan Botezătorul. În durerile cap este necesară rugăciunea către Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Sfântul Mare Mucenic Mina, Sfântul Mucenic Longhin Sutaşul şi Sfânta Muceniţă Parascheva, dar și o rugăciune la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului „de la Kazan”. Când durerile de dinți nu vă dau pace, apelați la ajutorul Sfântului Mucenic Antipa, episcopul Pergamului.

Pentru bolile de urechi este folositoare rugăciunea la icoana Maicii Domnului „Bucurie neaşteptată”, iar sfântul Vlasie ajută în bolile de gât. Pentru a vă însănătoși de bolile de piept, rugați-vă la Sfântul Dimitrie al Rostovului, pentru cancer la sân Sfântului Teodosie cel Mare, iar mamele care nu au lapte să hrănească pruncii trebuie să se roage Sfântului Ipatie, tămăduitorul de la Pecerska. Nu în ultimul rând, bolile stomacului și ale intestinelor sunt tămăduite de Sfântul Teodor Studitul.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *