La inceputul acestui an, artistul cumpara casa socrului sau, cu nu mai putin de 450.000 de euro, pentru a o transforma in gradinita. In prezent, vila socrului lui Pepe este gata sa gazduiasca peste o suta de copii.

Peste doar cateva saptamani, fosta vila a socrului lui Pepe, care acum este proprietatea artistului, isi va deschide portile pentru micutii inscrisi sa frecventeze cursurile gradinitei condusa chiar de Raluca, sotia sa si care poarta numele celor doua fiice ale acestora, scrie magazinuldecase.ro.

 

 

Impunatoarea cladire a fost transformata intr-o gradinita de lux, in care acesta a investit peste jumatate de milion de euro!

 

 

Timp de luni bune, de cand a cumparat casa in care a crescut sotia sa, Pepe s-a ocupat intens ca lucrarile sa mearga asa cum si-a dorit.

 

 

A comandat mobilier de calitate si a trecut la… zugravit peretii. Ajutat de specialisti, artistul a reusit sa transforme tooate camerele in incaperi atractive si primitoare pentru toti micutii care-i vor calca pragul.

 

 

”Am facut comanda si pentru mobila. Am angajat o firma sa se ocupe de toate actele pentru gradinita. Raluca va fi cea care va conduce gradinita. Vom angaja educatoare si personal calificat. Socrul meu mi-a facut un pret preferential. Avea un client, care-i oferea cu mult mai mult”, a declarat Pepe pentru Libertatea, la scurt timp dupa ce a intrat in posesia vilei.

Casa prea mare pentru trei persoane

O perioada, vila familiei Pastrama a fost scoasa la la vanzare, cu mobila cu tot, pe un site de imobiliare. Pentru multi, aceasta actiune a tatalui Ralucai a constituit o surpriza. Pretul pe care l-au cerut proprietarii, la prima strigare, a fost de 650.000 de euro. Vila avea nu mai putin de 11 camere mobilate si utilate complet, zece bai, doua bucatarii, garaj cu usa automatizata, rampa, monitorizare porti automate.

Artistul a fost insa cel care a cumparat casa, pentru a o transforma in gradinita. Tranzactia s-a ridicat la 450.000 de euro. Pepe a platit practic cu 150.000 de euro mai putin decat pretul pe care il oferea lui Nelu Pastrama un alt client.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *