„Când devine insuportabilă societatea, pentru mine, când simt că ego-ul se gândește prea mult la el, ies și admir cerul, noaptea, în tăcere …” – Chris Moore.

Ce vedem cu adevărat atunci când privim cerul?

Unii privesc cerul cu mare entuziasm, găsind un mare înțeles spiritual în acest proces, în timp ce alții, uitându-se la cer, doar se plictisesc.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le pot simți oamenii care iubesc să privească cerul.

1. Simți speranță și libertate

Privind cerul, chiar și în momentele cele mai profunde, de disperare, poți vedea o strălucire de speranță. Încetinește rtmul, respiră profund și extinde-ți sufletul, simțind armonia cu natura și simțind libertatea transcendentală.

2. Te simți special

Când vezi stele și înțelegi că lumina lor a călătorit de-a lungul expansiunii universului, de milioane de ani, pentru a ajunge în cele din urmă în retina ochilor tăi, chiar te simți norocos.

3. Îți aprinde curiozitatea

Privind cerul, esti curios, ceea ce te face sa-ti pui cateva intrebari: Ce ascunde cerul in spatele lui? Uși către alte universuri, există ele oare cu adevărat? Suntem singuri în această lume?

4. Câștigi claritate interioară

Când lumea din jurul tău își pierde claritatea, devine vagă și haotică, atunci privești în sus și vezi magnifica putere nelimitată, care îți amintește de adevărata ta cale. Apoi, lumea din jur se întoarce de la întuneric la frumos.

5. Te simți hotărât să îți atingi obiectivele

Privind cerul, vei recâștiga speranța și hotărârea de a-ți atinge obiectivele. Poate că asta se datorează admirației pe care o simți. Te motivează.

6. Când privești cerul, frumusețea are un nou înțeles

Privind cerul, te îneci în frumusețea fantastică a soarelui auriu, a lunii blânde, a nenumăratelor stele strălucitoare și a culorilor minunate ale curcubeului.

7. Vei găsi pace înăuntrul tău

Privind cerul, vei găsi pacea interioară, pentru că te simți special. Și, în același timp, înțelegi cât de mic este locul tău în univers.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *