Caracteristicile nativilor Varsator sunt extraordinar de interesante si demne de respect.

Spiritul aparte al acestei zodii este intruchipat de Uranus, o planeta a gandirii inovatoare si a cautarii in permanenta a adevarului. Aceasta zodie este complexa si uneori imprevizibila, relateaza elle.ro.

Varsatorii sunt:

1. Inteligenti

Nativii zodiei Varsator sunt extraordinar de inteligenti, iar acest lucru nu ne face decat sa ii respectam mai mult decat o facem deja. Acest lucru nu inseamna ca persoanele in celelalte zodii sunt mai putin inteligente, insa cei nascuti sub acest semn reusesc sa obtina rezultate uimitoare chiar si depunand un efort minim. Cei mai lenesi Varsatori ajung sa detina in final ceea ce isi doresc, asa ca doar imagineaza-ti ce se intampla cu cei care chiar sunt motivati pentru a-si atinge scopul. Da, vorbim despre multe diplome, burse, evolutie permanenta si cele mai bune rezultate!

2. Buni oratori

Dar inteligenta nu este singura calitate uimitoare pe care Varsatorii o poseda. Ei sunt, de asemenea, niste oratori excelenti. Chiar daca unii sunt mai timizi, iar altii destul de zgomotosi, nu mai este un secret faptul ca, oricat de putin ar vorbi, un Varsator va atrage inevitabil atentia celor din jurul sau. Chiar si persoanele timide au tendinta de a deveni mai vorbarete odata ce subiectul sau interesele lor intra in discutie. Intotdeauna vei avea ceva de invatat de la un Varsator!

3. Sunt rationali

Nu conteaza daca vorbim despre viata in general, despre afaceri sau chiar despre dragoste. Varsatorii sunt un adevarat exemplu al unei minti rationale. Uneori, oamenii se pripesc sa ii judece ca fiind niste persoane reci, detasate, dar, de fapt, aceste persoane incearca doar sa fie practice. Varsatorii pot fi romantici, dar este foarte posibil sa nu-si exprime dragostea prin intermediul a 50 de mesaje sau de telefoane. Nu sunt foarte interesati de dramele unei relatii si vor incerca pe cat posibil sa le evite.

4. Buni lideri

Nativii acestei zodii au tot ce le trebuie pentru a deveni niste lideri de succes si vor fi intotdeauna pregatiti sa accepte provocari noi. Varsatorii sunt foarte creativi si se pot lauda cu un bagaj impresionant de idei proaspete si originale. Ei sunt capabili, ba chiar asteapta ocazia sa ia decizii singuri si sa-si planuiasca minutios urmatoarele miscari.

5. Isi accepta defectele

Unele persoane se pot simti inconfortabil atunci cand se afla in compania proprie si atunci cand sunt nevoiti sa se exploreze, reflectand la lucrurile ce ii definesc. Le este greu sa se bucure de liniste si singuratate. Acesta nu este si cazul Varsatorilor, acestia fiind bucurosi cand prind un moment doar pentru ei. Totusi, cei nascuti in aceasta zodie nu sunt atat de entuziasmati cand trebuie sa-si exprime sentimentele, ceea ce ii face uneori sa fie judecati drept introvertizi. Varsatorii trebuie lasati singuri impreuna cu gandurile lor, pentru ca acest lucru ii face sa fie in definitiv ceea ce sunt.

6. Sunt impartiali

Poate ca unora nu li se pare mare lucru, insa faptul ca ai un prieten sau un membru al familiei care este capabil sa vada lucrurile clar, te poate ajuta foarte mult. Atunci cand ii vei cere opinia sincera unui Varsator, acesta ti-o va oferi, chiar daca poate cuvintele auzite vor fi greu de indurat. Varsatorilor nu le place sa ascunda chestii si vor spune intotdeauna verde in fata ceea ce observa, lucru care este de folos atunci cand vrei sa ai parte de o opinie clara, din exterior.

7. Sunt parteneri si prieteni loiali

Varsatorii nu lasa toti oamenii sa se apropie de ei si sa ii cunoasca in adevaratul sens al cuvantului, dar te vei bucura sa afli ca, odata ce o persoana le inspira suficienta incredere, acestia se vor dedica trup si suflet. Ei sunt foarte implicati in relatiile pe care le au, isi aleg cu grija persoanele pe care le vor in apropiere si nu le vor lasa sa plece asa usor. Varsatorii nu sunt usor de impresionat, insa daca vei reusi sa ii intri in gratii unei astfel de persoane, vei avea parte de un prieten sau un partener loial si de o persoana in compania careia te vei simti in siguranta.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *