Exisa anumite zodii care sunt atat de persuasive, incat te pot convinge sa faci absolut orice.

Zodiile care te pot convinge sa faci orice

Sunt atat de pricepute la asta, incat nu vei putea sa iti dai seama ca ai fost influentat, decat dupa mult, mult timp.

Nu numai ca te vor convige sa faci tot ce isi doresc, dar te vor face sa crezi ca tu esti cel care a venit cu ideea, scrie elle.ro.

Puterea manipularii pozitive este foarte importanta pentru orice relatie. Sa iti convingi partenerul sa faca ceva extravagant, cum ar fi sa te scoata la o cina romantica poate fi o adevarata provocare, daca persoana respectiva nu este amatoare de astfel de lucruri. Conform zodiacului, anumiti nativi sunt mai priceputi in arta persuasiunii, in timp ce altii nu stapanesc deloc aceasta metoda.

Iata care sunt cele mai convingatoare zodii:

Berbec

Nativele din zodia Berbec o sa te convinga de faptul ca te vei distra pe cinste facandu-le pe plac si, mai mult, iti vor spune si cum te vor recompensa dupa ce le faci favorul.

Sunt persoane care nu accepta niciun refuz, asa ca ar fi bine sa te feresti de furia lor atunci cand primesc „nu’ ca raspuns.

Leu

Femeia din zodia Leu se asteapta sa fie tratata ca o regina. Ca sa te convinga sa ii faci pe plac, se va comporta ca un copil razgaiat pana cand vei ceda, iar ea va obtine ceea ce isi doreste. Daca esti partenerului unui Leu, il poti domoli oferindu-i foarte multa afectiune si romatism.

Pesti

Daca refuzi vreodata vreun din zodia Pesti, pregateste-te sa iti prezinte, cu orice ocazie, care sunt motivele pentru care ar fi trebuit sa spui da. Te va face sa te simti foarte vinovata ca l-ai refuzat, iar acest lucru poate deveni enervant.

Scorpion

Cum ai putea sa te impotrivesti dorintelor Scoprionilor, avand in vedere modul in care acestia pun problema? Modul pasional si iubitor de a se comporta al femeilor Scorpion va face pe oricine sa le cada in capcana. Stiu sa se poarte impecabil, incat nici nu te-ai gandi care sunt adevaratele lor motive.

Gemeni

Nu dezamagiti niciodata un nativ din zodia Gemeni! O sa va simtiti groaznic. O sa vedeti cum i se umezesc ochii, chiar daca spune ca va intelege decizia. Dar, daca acceptati sa le faceti pe plac, va vor recompensa cu cel mai luminos si mai frumos zambet, care poate bucura si cea mai morocanoasa persoana.

Sagetator

Metoda specifica femeii Sagetator este sa te convinga ca, facandu-i pe plac, te vei distra de minune. Indiferent ca e vorba despre a merge cu ea intr-o vacanta sau la o piesa de teatru, te va convinge ca o sa te simti minunat daca mergi cu ea. Si, pe buna dreptate, Sagetatorii chiar stiu sa se distreze foarte bine.

Balanta

Cand vine vorba despre a lua o decizie, Balantele intamplina dificultati din cauza ca sunt firi foarte nehotarate. Asa ca daca reuseste sa se decida ca vrea ceva, ar fi bine sa ii faci pe plac.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *