Ingrediente blat de cacao:

6 oua

4 linguri faina

3 linguri cacao

6 linguri zahar

1 lingurita praf de copt

sare

Ingrediente pentru bezea de cocos:

4 albusuri

6 linguri zahar

120 g nuca de cocos

Ingrediente pentru crema:

4 galbenusuri

5 lingur zahar

40 g amidon

300 ml lapte

esenta de vanilie

200 g unt

1 compot de ananas

200 ml fritca

50 g ciocolata alba

Mod de preparare:

1. Pentru blatul de cacao, cu ajutorul unui mixer, batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, galbenusurile, faina, praful de copt si amestecam foarte bine. Turnam aluatul pe o tava acoperita cu hartie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.

2. Pentru bezea, batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, nuca de cocos si mixam bine. Turnam spuma peste blatul de cacao si coacem inca 15 minute, la aceeasi temperatura.

3. Pentru crema, batem galbenusurile cu zahar. Adaugam amidonul, laptele si punem compozitia la incalzit, pe foc mic. Dupa omogenizare, luam vasul de pe foc si adaugam esenta de vanilie.

La final, adaugam untul si ananasul taiat cubulete.

Turnam crema obtinuta peste stratul de bezea si decoram cu ciocolata alba.

Sa o savurati cu drag! Pofta buna!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *