Admiram tot timpul coafurile perfecte ale vedetelor si chiar daca pare ca in spatele acestora stau ore de munca si ca este nevoie de produse costisitoare pentru a obtine cele mai bune rezultate, in realitate, lucrurile sunt mult mai simple decat ne-am imagina.

Secretul unei coafuri perfecte a fost dezvaluit de stilistul celebritatilor si este nevoie de un singur lucru pentru ca aspectul parului sa fie unul impecabil.

Patrick Wilson este un stilist celebru care de-a lungul timpului a lucrat cu vedete ca Cindy Crawford, Kaia Gerber si Kendall Jenner.

Desi am putea crede ca pentru a obtine o coafura demna de coperta unei reviste sau de covorul rosu este nevoie de instrumente si produse de styling foarte scumpe, stilistul a demonstrat ca se intampla ca de multe ori, trucurile simple si care sunt la indemana oricui sa fie mult mai eficiente, conform avantaje.ro.

Secretul unei coafuri perfecte, dezvaluit de stilistul celebritatilor

Banala periuta de dinti este secretul unei coafuri perfecte si este recomandarea stilistului Patrick Wilson.

Pentru a evita ca firele rebele de par sa iti strice aspectul, aplica fixativ pe o periuta de dinti pe care nu o mai folosesti si apoi foloseste-o pentru a finisa coafura.

Acest truc nu este deloc costisitor si este foarte eficient.

Daca vei aplica fixativul direct pe firul de par, risti sa il incarci si acesta sa capete un aspect neplacut. Poti folosi acest truc fie ca optezi pentru o coafura sofisticata, cum ar fi un coc sau o impletitura, fie ca alegi buclele lejere sau parul drept, dar nu iti doresti ca parul sa se electrizeze.

In doar cateva secunde, coafura ta va arata impecabil, iar firele de par rebele vor disparea rapid.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *