La varsta de 72 de ani, Angela Similea a luat o decizie care ii va intrista pe admiratorii sai: renunta la muzica si se retrage din viata publica.

Cum Angela a aparut tot mai rar, in ultima vreme, pentru ca isi petrece timpul mai mult in America, la fiul ei si la nepoti, cantareata a hotarat ca a venit vremea sa se retraga din showbiz.

„Angela a stiut tot timpul cand sa spuna stop. Iar acum a decis sa faca asta. Ea nu mai vrea sa cante. Si nici sa faca parte din viata publica”, a marturisit Ovidiu Komornyic, in numele Angelei.

El a tinut insa sa mai precizeze ca „doamna muzicii usoare romanesti nu se rupe total de tara natala: Angela nu se poate desprinde de tara sa si de publicul care i-a oferit atatea bucurii. Se intoarce aici de fiecare data cu placere, bucuroasa de revederea prietenilor. Dupa un timp petrecut in alta parte, i se face dor de tot.”

Vrea sa calatoreasca si vrea sa recupereze acum timpul pe care nu l-a avut la dispozitie si sa viziteze cat mai multe tari, sa vada cat mai mult din lumea larga.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *