Andreea Marin spune ca dieta pe care a tinut-o este usor de urmat de oricare dintre noi, deoarece prezinta cateva reguli importante.

Sa vedem ce a spus vedeta cu privire la dieta ei.

“Cinci mese pe zi, fara prajeli, sosuri, fast food – ma feresc de el ca de ciuma – ultima masa la 7 seara. Carbohidrati, paine, orez, paste fainoase doar pana la ora 14:00.

Fructe si legume proaspete in fiecare zi, dar la distanta de mese. Atentie, fructe si legume fara hormoni, fara toxine! Incercati sa alegeti ceea ce vine de a tara si nu e tratat chimic. Doi litri de apa pe zi.

Paharul cu apa pe birou a inlocuit covrigeii si alunele. Sare cat mai putina, zahar deloc, e buna si mierea, nu prea des… Gimnastica de dimineata, 6 zile pe saptamana. Eu m-am convins ca nu se moare din asta.

Recunosc, m-am zvarcolit destul inainte sa incep. Cel mai greu mi-a fost sa ma trezesc cu o ora mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru ca acum pur si simplu nu inteleg viata fara miscare, fara sport. Trebuie sa recunosc ca am avut momentele mele de cadere, recidivele mele, dar important este cand simti ca scapi controlul sa iti permiti si exceptii, dupa care sa nu uiti sa reechilibrezi balanta.

Voi avea taria sa ma ridic acum din pat? Voi sari peste ora de aerobic sau ma voi tine de program, asa cum mi-am promis aseara? Cat voi mai rezista sa trec pe langa cofetarie fara sa-ntorc capul spre vitrina? O sa incetez vreodata cu vaicareala?

Da, sigur, o sa vina ziua in care o sa spuneti: Sunt un alt om. Si nu doar pentru ca arat mai bine, ci pentru ca m-am impacat cu mine insami”, a spus Andreea Marin intr-o postare pe pagina ei de Facebook.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *