Dacă întotdeauna Crăciunul este o sărbătoare a familiei, în care ne adunăm la masă toți cei dragi, de Revelion trebuie să petrecem așa cum știm mai bine, pentru a intra așa cum trebuie în noul an.

Iar dacă ați ales ca anul acesta să primiți prietenii la dumneavoastră acasă, aveți nevoie de câteva sugestii de decorare a locuinței.

Renunțați la covoare

Dacă v-ați hotărât să faceți petrecerea de Revelion la dumneavoastră acasă, trebuie să știți că aveți mare nevoie să pregătiți încăperea unde se va desfășura totul. Iar pentru asta veți avea nevoie să mutați toată mobila de-a lungul pereților, pentru că e nevoie de mult spațiu pentru ringul de dans, nu-I așa? Cel mai bine ar fi să renunțați și la covoare pentru a nu vă incomoda, așa că începeți de pe acum să le rulați și să le puneți, temporar, într-o altă camera.

Nu de altceva, dar sigur nu veți vrea să aveți covoarele pătate cu vin sau alte substanțe încă din prima zi a anului. Tot pentru a avea cât mai mult spațiu, va trebui să așezați o masă în colt, unde va fi bufetul suedez.

Și pentru ca masa să arate ca de sărbătoare, puteți folosi o față de masă albă dar și un aranjament din crenguțe de brad, globuri și lumânări roșii. Pentru a avea unde să depozitați platourile cu mâncare și sticlele cu băutură, puneți într-un colt tacâmurile, paharele și șervețelele. Nu uitați să puneți din timp la rece sticlele cu șampanie și să aveți pahare speciale. Dar și vase de unică folosință, altfel va trebui ca toată ziua de 1 ianuarie să spălați doar veselă. Vă faceți griji cum să transformați livingul într-o adevărată discotecă? Decorațiunile și luminile de la Crăciun sunt foarte bune și pentru noaptea de Revelion. Nu rămâne decât să vă distrați pe cinste.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *