Oamenii empatici pot citi sufletele. Dar acesta nu e singurul avantaj pe care il au. Iata de ce ar trebui sa iti traiesti viata langa un om care te poate intelege si de ce persoanele empatice reprezinta cei mai buni parteneri romantici pe care ii poti gasi!

De ce ar trebui sa iti traiesti viata langa un om care te poate intelege, scrie eva.ro.

Nu se joaca

Empatii sunt atat de deschisi atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, incat sunt aproape transparenti. Acestia nu vor astepta trei zile inainte de a te suna dupa o intalnire. Si nu vor incerca sa para ocupati, ci iti vor spune sincer cum se simt in legatura cu relatia dintre voi. Iar tu nu iti vei mai face un milion de ganduri, intrebandu-te ce parere are despre tine sau despre viitorul relatiei voastre, deoarece iti va spune intotdeauna totul.

Spune intotdeauna adevarul

Un om care te poate intelege crede ca minciunile reprezinta o insulta adusa tuturor persoanelor implicate. Asa ca acesta prefera sa admita cand a facut o greseala si te provoaca si pe tine sa spui adevarul daca simte ca minti. Cu alte cuvinte, lucreaza pentru sinceritatea si longevitatea relatiei, invatandu-te si pe tine aceste lucruri daca este nevoie.

Stie sa comunice

Indiferent de cat de vagi sunt sentimentele dintre voi sau cat de complicate sunt gandurile, o persoana empatica isi va gasi intotdeauna cuvintele.

De asemenea, te va incuraja sa ii dezvalui sperantele, visurile si temerile tale, pentru ca vrea sa fie alaturi de tine intru totul. Iti va intelege emotiile chiar si atunci cand tu nu o poti face.

Traieste viata cu intensitate

Indiferent de cat de banala este o activitate, un om care te poate intelege se va implica cu toata atentia si simturile sale. Aproape toate experientele sale sunt intense si te vei molipsi si tu de la el.

Nu exista nicio limita a iubirii sale

Atunci cand te iubeste o persoana empatica, vei fi inconjurata de afectiune si grija. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la loialitatea sa, pentru ca te va iubi profund. Si va avea grija ca tu sa stii mereu acest lucru, fie prin vorbe, fie prin actiunile sale.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *