Vreți să păstrați un bărbat lângă dumneavoastră pentru totdeauna? Atunci trebuie să-l iubiți, dar mai ales să-i arătați respectul și veți crește mult în ochii lui. 

Cere-i sfatul când ai de luat o decizie

Chiar dacă de multe ori pare greu, o femeie trebuie să îi spună soțului cât de mult îl respectă. Habar nu aveți, doamnelor, cât de mult se va schimba comportamentul domnului din acel moment. Dacă ați greșit și veți fi în stare să îi cereți iertare soțului, veți face un lucru extraordinar întrucât și el va apela la aceeași metodă când va greși față de dumneavoastră. De asemenea, încercați să nu luați decizii de una singură ci cereți și opinia soțului. Lucrurile frumoase în viață se rezolvă împreună.

Ce-ar fi dacă într-o zi bună zi ați înceta cu atâtea reproșuri și ați începeți să vă rugați pentru soțul dumneavoastră? Nu cumva lucrurile ar deveni din ce în ce mai bune? Încercați! Veți vedea că merită! Întotdeauna trebuie să vorbiți cu dragoste despre soțul dumneavoastră în fața prietenilor și a familiei. Și chiar dacă aveți dispute pe moment, nu uitați că lucrurile se spală doar în familie. Când acesta vorbește cu dumneavoastră, nu-l îndepărtați. Chiar dacă aveți multe pe cap, câteva minute merită să discutați în liniște. Evitați cât puteți de mult sarcasmul sau criticile dure și acide și întotdeauna spuneți-i ce gândiți și ce simțiți.

Și nu în ultimul rând, faceți un efort ca să-l înțelegeți.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *