În ultima perioadă parcă tot mai multe persoane se confruntă cu tot felul de probleme, iar soluția pare una singură: corectarea și curățarea karmei.

Iată care sunt cele mai bune metode pentru a reuși să vă îmbunătățiți viața. 

Dăruiți iubire

De câte ori nu vi s-a întâmplat să le spuneți altora cuvinte grele? Cu siguranță, în acel moment nu v-ați gândit că vă veți încărca singuri karma. Ce e de făcut? Să vă cereți iertare. Chiar dacă drumurile nu vi se vor mai intersecta niciodată, vă veți elibera sufletul.

Un alt mod de a repara karma, spun specialiștii, este să învățați să împărțiți iubire în jurul vostru, fără a cere nimic la schimb. Sigur că la început vă vor răni mulți și, fie vorba între noi, nu e deloc simplu să îți iubești dușmanii, dar pentru a vă purifica sufletul nimic nu e prea greu. Ați învățat lecția răbdării? Atunci să nu vă mirați că nu vă puteți dezvolta la nivel spiritual. Nu așteptați să vă servească cineva totul pe tavă și învățați să munciți pentru a obține ceea ce vă doriți. Și asta cu mult calm…

De asemenea, pentru a vă purifica karma, trebuie să învățați din greșeli. Și să nu uitați că Universul nu ne dă întotdeauna ce ne dorim, ci lucrul sau persoana de care avem nevoie. Nu în ultimul rând, trebuie să știți că orice gând pe care îl aveți se materializează. De aceea, trebuie să gândiți pozitiv pentru a deveni cât mai liberi și mai fericiți. Pentru că, spun legile karmei, gândurile negative vor atrage doar lucruri negative. Așa că, nu mai stați pe gânduri și… blocați-le!

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *