Berbec

În prima parte a lunii ești meditativ, retras, cufundat în gândurile tale și este mai dificil să relaționezi cu ceilalți. Sunt zile bune pentru a-ți regândi planurile de viitor și pentru a te ocupa mai mult de sufletul și trupul tău. La serviciu se încheie o etapă, fie prin finalizarea unor activități profesionale, fie prin schimbarea condițiilor de muncă sau a colegilor. Tot ce ține de colaborări profesionale poate fi răsturnat când te aștepți mai puțin. Conflictele ascunse sunt la cote mari, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și ai mai multă grijă de tine. După 20 ale lunii te vei simți mai bine, pentru că Soarele se va instala comod în semnul tău zodiacal. Vei beneficia de energie, inspirație, dar și de dorința de a te implica în prea multe treburi.

Taur

În prima parte a lunii ești înconjurat de prieteni, dar și de persoane binevoitoare care doresc să te sprijine. Popularitatea ta este la cote mari, însă fii prudent. Farmecul care te înconjoară, felul în care relaționezi cu ceilalți, felul în care vorbești vor lăsa amprente adânci în sufletele celor cu care vii în contact. Chiar din prima zi a lunii se conturează relații noi de prietenie, însă ar fi bine să ai o doză de circumspecție. În preajma datei de 7 Martie se conturează un final de capitol amoros. Fie se încheie o relație sentimentală, fie se reconfigurează, fie tu îți schimbi percepția despre iubire și implicațiile ei. Luna aceasta, granița dintre o relație amoroasă și una de prietenie este incertă, așa încât ar fi bine să păstrezi o anumită distanță și față de unii și față de alții. La serviciu se mențin relații tensionate și posibilitatea de a relua activități mai vechi. Sănătatea este vulnerabilă.

Gemeni

Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt animate și predispuse la tot soiul de răsturnări de situație. Pe de o parte, lucrurile se pot desfășura armonios, însă, pe de altă parte, există un fel de umbră greu de pătruns sau înțeles vizavi de imaginea ta publică, poziția socială și felul în care te susțin șefii. Sunt posibile discuții interesante, cu efecte pe termen lung cu persoane cu funcții importante sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În privința casei, spațiului în care locuiești, a relațiilor cu membrii familiei se conturează un final de etapă în preajma datei de 7 Martie. Fie rezolvi definitiv reparații, reamenajări de decor, fie iei deciziile finale vizavi de tot ce ține de spațiul domestic și relațiile cu familia. După 20 Martie, accentul cotidian va fi pe relațiile cu prietenii și protectorii. Întâlniri și dialoguri interesante.

Rac

Activitățile culturale, relațiile cu profesorii, mentorii, instructorii, tot ce ține de segmentul educației pe termen lung sau universitare sunt favorizate în prima parte a lunii. Chiar și călătoriile în străinătate ar avea succes. În preajma datei de 7 martie se conturează finalul unei etape educative, fie pentru că termini un curs, o temă de studiat, fie că te hotărăști să participi la un anumit program de formare personală sau profesională. Relațiile cu cei apropiați se vor reconfigura. Este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții. Domeniul socio-profesional se dinamizează, începând cu 20 ale lunii. Relațiile cu șefii vor fi frecvente și pline de inedit. Este mai dificil să suporți tu un șef în această perioadă și există riscul ca foarte ușor să ajungi la discuții tensionate. Păstrează-ți cumpătul și detașează-te de tumultul profesional.

Leu

Din primele zile ale lunii se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, în speță este vorba despre bani sau bunuri pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. Se anunță o nouă etapă de câștig sau de folosință a unor bunuri importante, etapă care va dura aproximativ un an de zile. Poți primi sprijinul material de care ai nevoie de la cine te aștepți mai puțin. Însă, vizavi de veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu se anunță un final de etapă, fie că primești drepturile bănești care ți se cuvin, fie că primești un bonus material. Există și varianta schimbării condițiilor de muncă și de aici vor apărea consecințe și la salarizare. După 20 martie ți se deschid oportunități deosebite de a călători peste mări și țări, de a te ocupa de activități culturale și de a lua legătura cu oameni școliți bine în ale vieții. Ar fi bine să-ți programezi un curs de formare personală sau profesională, pentru că ai avea șanse mari de reușită și mai ales ai avea acces la informații deosebite.

Fecioara

Relațiile parteneriale sunt foarte active în primele două săptămâni al lunii. Este vorba despre schimbări benefice în toate colaborările tale. Totuși este bine să ai în vedere și posibilitatea unor situații neplăcute, în sensul că una să știi, să semnezi într-o colaborare, și cu totul alta să iasă pe parcursul derulării activităților. În preajma datei de 7 martie, contextul astral îți oferă energii vitale noi, cu efecte pe termen lung. De la acest moment încolo, atitudinea ta în fața provocărilor vieții, felul în care te raportezi la ceilalți se va schimba total și definitiv. Este bine să-ți asculți vocea interioară și să faci ceea ce îți spune. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a-ți schimba înfățișarea, garderoba, dar și pentru a-ți răsfăța trupul cu terapii naturiste. Desprinde-te de relațiile nepotrivite și orientează-te către oameni pozitivi, deschiși spre progres.

Balanța

La serviciu este multă forfotă, până în preajma datei de 20 martie. Sunt posibile discuții aprinse cu colegii și chiar schimbarea condițiilor de muncă. Fii prudent și evită să te încarci cu prea multe sarcini de lucru, mai ales dacă nu te privesc pe tine. Se deschide o nouă etapă profesională, fie prin abordarea unei alte activități profesionale, fie îți schimbi locul de muncă. Sănătatea este un subiect frecvent pe tot parcursul lunii. Dialogurile cu medicii, începerea unor tratamente sau analizele medicale sunt bine venite. Totuși, pe cât posibil evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 5 – 7 martie, întrucât sunt posibile erori considerabile. Relațiile parteneriale se animă după 20 ale lunii. Dacă ești implicat în proiecte comune cu alții, în domeniul profesional, acestea se pot reconfigura. Există șanse importante de a începe și alte colaborări fructuoase care vor dura cel puțin un de an de zile de acum încolo.

Scorpion 

Luna debutează cu noutăți la capitolul amoros. Ceva se sfârșește, însă altceva începe. Este rost de aventuri, distracții și voie bună până în preajma datei de 20 Martie. Creativitatea îți este accentuată și foarte bine ar fi dacă te-ai ocupa și de un hobby. Pe de altă parte, organizează reuniuni surpriză pentru cei dragi și astfel vei primi aprecierea și sprijinul lor. Unii nativi Scorpion pot deveni părinți, bunici sau își pot face planuri în acest sens. Relațiile cu prietenii și protectorii vor cunoaște un final de etapă. De unii te poți desprinde definitiv și bine ar fi să o faci. Însă, alții se vor ține scai de tine, chiar dacă tu îți vei îndrepta atenția și eforturile către alte orizonturi. A doua parte a lunii îți aduce multă muncă la serviciu. Se recomandă prudență în special la conflictele ascunse din sfera profesională, care vor fi la cote mari.

Săgetător 

Prima parte a lunii este favorabilă activităților gospodărești și relaționării cu membri familiei. Ar fi bine să te ocupi pe îndelete de curățenii generale, reparații curente, dar și de obiectele de patrimoniu. Sunt favorizate achiziționarea și vânzarea de bunuri, însă discerne cu atenție. De aceea, vinde sau cumpără numai după ce te-ai sfătuit cu membrii familiei, dar și cu specialiști în domeniul respectiv. În preajma datei de 7 martie se conturează un final de etapă în sfera profesională. Ori se încheie o activitate, un proiect, ori relațiile cu șefii vor lua o turnură neașteptată. După 20 martie se conturează activități alături de copii sau de persoana iubită. Cheful de aventuri și distracții va fi la cote înalte și chiar vei reuși să-i molipsești și pe ceilalți cu veselia ta. Pot apărea niscai nori în relația cu cei dragi.

Capricorn

Preocupările principale ale lunii vor fi relațiile cu cei apropiați, dar și călătoriile pe distanțe scurte pentru a-ți rezolva chestiuni personale sau profesionale. Pe de altă parte, îți sunt susținute procesele de învățare, dar și cele de evaluare, spre exemplu dacă parcurgi un program de formare și trebuie să fii evaluat de către profesori sau instructori. Vorbește direct și la obiect, iar dacă ai de lucrat documente sau de transmis informații prin diverse căi, verifică-le atent și eventual cere sprijinul unui coleg. În preajma datei de 7 martie se întrezăresc vești din și despre străinătate. Poate fi vorba și de realizarea propriu-zisă a unei călătorii planificate mai de mult sau poți demara acum demersuri de a călători și în străinătate. Evită tendința de a riposta la tot ce vine din partea autorităților!

Vărsător

În prima parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi îndreptate spre capitolul financiar. Rolul evenimentelor din această perioadă este de a-ți schimba scara valorilor morale și de a te orienta și către cele spirituale. Vizavi de banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții, rude, partener de viață, colaboratori profesionali se conturează un final. Poate fi vorba de achitarea unei datorii mai vechi, de lămurirea situației unor bani sau bunuri comune supuse unui partaj sau de rezolvare a unor demersuri specifice unei moșteniri. În orice situație legată de bani, verifică atent documentele și în funcție de caz, cere sfatul unui specialist în domeniul financiar și sau juridic. După 20 martie se animă relațiile din anturajul apropiat. Este o perioadă bună pentru întâlniri și dialoguri cu neamurile și cu prietenii apropiați.

Pești

Îți sunt favorizate planurile noi din toate punctele de vedere. Atitudinea, înfățișarea ta, renunțarea la obiceiurile și relațiile nepotrivite este bine să le ai în vedere și să lucrezi la ele pe tot parcursul acestei luni. Farmecul pe care îl emani, dulceața și înțelepciunea vorbelor tale îți vor atrage mulți admiratori și oameni care te vor aprecia la justa ta valoare. Introspecția, lucrul atent și efectiv la propria-ți persoană sunt cele mai importante. Relațiile parteneriale se vor modifica începând cu 7 ale lunii. Unele colaborări se vor încheia definitiv. Fiind destul de preocupat de tine însuți este posibil să pierzi din vedere nevoile, doleanțele sau activitățile comune cu partenerul de viață spre exemplu, sau cu cei de afaceri. Astfel, unele relații și situații bune se pot strica fără rost. Fii atent și prezent în viața celor dragi! După 20 ale lunii se întrezăresc venituri consistente din munca pe care o desfășori la serviciu.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *