Și ce dacă te iubește – Nu există femeie care să își dorească să plece de lângă bărbatul pe care îl iubește, însă, dacă situația o cere, ea va pleca. Deși par fragile, femeile sunt mult mai curajoase decât ne putem imagina. Nicio femeie nu va accepta durerea provocată de omul pe care îl iubește. Iubirea nu vine la pachet cu suferința…

Pentru ca o relație să dureze, este necesar să existe iubire, înțelegere, respect, apreciere și loialitate. Iată câteva situații în care femeia alege să renunțe la bărbatul pe care îl iubește:

Nu mai tolerează minciuna

Nimănui nu îi place să fie mințit, iar când acest lucru vine tocmai de la persoana în care ai cea mai mare încredere, totul se năruie. Minciuna poate fi iertată, însă niciodată uitată. Totul are o limită. Într-o zi, o minciună banală poate fi picătura care a umplut paharul.

El nu mai acordă timp relației

Și ce dacă te iubește – Se spune că cine te iubește, va găsi întotdeauna timp pentru tine – dacă nu are, își va face. E drept, trăim într-o lume în care majoritatea timpului ne este dedicat serviciului, însă, pentru unii, serviciul este mai mult decât o sursă de venituri – este o prioritate absolută. Una este când nu ai de ales, și alta este când te oferi să ții locul cuiva sau să lucrezi ore suplimentare. Peste toate astea, dacă mai exista și ieșiri cu prietenii, hobby-uri și orice alte activități în afara celor de cuplu, relația este compromisă, scrie devorbacutine.eu.

Nu mai este atent

Orice femeie are nevoie să fie ascultată și înțeleasă, altfel începe să se simtă singură. Nicio femeie nu își dorește o relație monotonă. Nu este suficient să i se spună că este iubită, acest lucru trebuie și demonstrat. Lipsa entuziasmului dintr-o relație, va duce la prăbușirea acesteia.

Dă dovadă de imaturitate

O femeie are nevoie de un bărbat capabil să o susțină, nu de cineva care are deprinderi copilărești. Un bărbat adevărat este acela care își îndeplinește responsabilitățile. Un bărbat care ia decizii stupide, care se consultă cu prietenii sau cu părinții săi, este un bărbat imatur – el nu poate ajuta la construirea unei relații de lungă durată.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *