Cum își ia adio o femeie – Dacă o femeie puternică ți-a spus adio, e puțin probabil să se răzgândească. Ea va merge mereu înainte, din moment ce ea nu trăiește din amintiri. Tu ești doar o mică parte din trecutul ei.

Absența ta doar va deveni combustibil pentru ea ca să își atingă obiectivele. În ciuda faptului că acum pare suferindă, această femeie știe cu siguranță că poate deveni mai puternică decât înainte, pentru că ea învață din durerea ei și a primit suficiente lecții.

O femeie puternică nu plânge după un bărbat.

Ea este neînfricată și are curajul să-și deschidă inima din nou, deși a fost rănită de foarte multe ori. Astfel de femei mereu își păstrează speranța. Lipsa unui partener din viața ei o va învăța să se prețuiască pe sine mai mult. Înțelege că, într-un final, rămâne cu ea însuși.

Cum își ia adio o femeie – O femeie puternică știe întotdeauna că atenția și afecțiunea sunt lucruri ce nu ar trebui solicitate altor oameni, pentru că dragostea trebuie să fie ușoară și reciprocă.

Ea știe că, dacă bărbatul din viața ei este cel potrivit, el va rămâne întotdeauna acolo. Iar dacă decide să plece, atunci nu vede nimic tragic în acest sens – în calea ei va întâlni o mulțime de oameni demni.

O femeie puternică știe că fiecare sfârșit este urmat de un nou început. Ei niciodată nu îi va fi frică să înceapă de la zero. Va fi rănită, dar nu va regreta niciodată că s-a îndrăgostit de tine. Ea nu va plânge dacă te va pierde, pentru că va face tot posibilul să învie din nou și să continue să trăiască, scrie devorbacutine.eu.

O femeie puternică îți va spune adio altfel.

Nu va plânge mult timp, nu te va învinovăți și nu te va obliga să rămâi. Știe că un nou test al vieții o va face doar mai puternică. Ea te va lăsa să pleci, pentru că știe sigur că alți oameni vor apărea în viața ei și știe că, în ciuda singurătății, ea trebuie să supraviețuiască.

O femeie puternică niciodată nu îți va cere să te întorci, dar va învăța să ierte. Va învăța să iubească mai mult decât înainte, căci își va da seama că iubirea de sine este cheia supraviețuirii ei. Ea va încerca să facă tot posibilul să nu te învinovățească pentru decizia ta de a pleca din viața ei.

O femeie puternică poate să îți dea o a doua șansă, dar niciodată nu îi vei recăpăta încrederea. Ea te va ierta, dar nu va uita ce ai făcut. Pentru că ea știe că nu pierde nimic, spre deosebire de tine.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *