Eu nu pot să stau nepăsător – O postare care reflectă cu adevărat situația României…

„Mamaie Tudora, in jur de 80 de ani, venită cu rata de la 5 dimineața din provincie, astăzi agr3sată de Poliția Locală sector 4, pentru că vindea ceapă verde și pătrunjel la 300 de metri, pe trotuarul celălalt față de noul inaugurat McDonald’s Piața Progresul.

Intru în vorbă cu dumneaei, îmi arată mâinile muncite zile de-a rând în perioada asta complicată și ca se chinuie la vârsta asta pentru a avea bani să își interneze soțul cu care este căsătorită de o viață la secția de depresie, căci copilul dumneaei murise. Cu ochii în lacrimi în văzul a zeci de trecători este agresată, fiind tristă că nu ar avea de unde să plătească taraba de 500 de lei/lună în piață, căci pensia ei pentru care a muncit o viață la CAP este de 700 de lei, de unde e nevoită să vânda vara în continuare ca să își poate lua medicamente și să ducă un trai decent.

iar ca mamaia tudora am asistat la zeci de astfel de cazuri în fiecare zi.

Eu nu pot să stau nepăsător și este de datoria noastră morală să schimbăm ceva.

“Modernizarea” de 12 milioane de lei a Pieții Progresul a stricat specificului acestuia și s-a ajuns ca oamenii nici măcar să nu își mai poată vândă muncă, pentru că “strică” imaginea noului Mc.
Mă simt foarte trist și revoltat, probabil că nu mă vor băga în seamă, dar le dau tag McDonald’s Romania, Primaria Sectorului 4, Amenajarea Domeniului Public 4, Daniel Baluta, să spună cum se raporteaza la acești oameni abuzați.

PS: O distribuire ar ajuta chiar masiv! Mulțumesc!”

A scris un internaut pe pagina sa de Facebook.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *