Nu m-am lasat doborâta nici de viata, nici de oameni. Chiar daca am pasit incet, am înaintat.

Chiar daca am fost ranita uneori…nu m-am lasat doborata,dimpotriva parca m-au intarit…am iertat si asta m-a facut sa trec mai departe. Asa am considerat ca este omenesc…ca este bine…sa nu las rautatile sa ma transforme pentru ca vreau sa raman umana.

Dar sunt unele rautati care intra adinc in suflet incat nu mai vrei nimic…nici razbunare…nici uitare.Am invatat din lectia mea de viata ca nu trebuie sa te lasi invins niciodata chiar daca exista un moment cand cazi in genunchi si recunosti la acel moment ca viata te-a doborat, sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro.

Da…viata te invinge…dar singur trebuie sa ai puterea sa te ridici…merita sa infrunti destinul cu rabdare si zambetul pe buze.Am invatat sa daruiesc fara sa astept nimic in schimb pentru ca iubesc oamenii…am invatat sa nu mai fiu dezamagita…pentru ca nu mai am asteptari de la nimeni…am invatat sa zambesc cand cineva ma jignit…si zambetul meu este scurt.

Nu m-am lăsat doborâtă – Da…zambesc cand cineva ma jigneste pentru ca face acest lucru din invidie. Insa mai sper ca anumiti oameni vor intelege ca toate astea nu au sens…este doar o energie consumata si cu ura acumulata gratuit.

Continui sa inaintez si nu ma voi lasa ….pana la ultima suflare voi lupta.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *