Este minunat sa iti transformi sufletul intr-o gradina de flori magice,sa aduni tot ce este mai frumos….

Este minunat sa iti transformi sufletul intr-o gradina de flori magice,sa aduni tot ce este mai frumos si divin din viata,sa uiti ce este rau,sa ierti,sa radiezi de bucurie si bunatate,sa te simti puternic,sa fii in stare sa suporti valurile vietii.

Sa daruiesti celor din jur bucurie,sa aduci zimbete acolo unde este tristete. Santem ceea ce gandim,cu gandurile ,cu faptele noastre construim lumea din noi si de langa noi

.Suntem creati pentru a fi fericiti,trebuie doar sa invatam sa ne traim fericirea,sa credem in ea,sa speram si sa o asteptam cu incredere.

.Fericirea exista in fiecare dintre noi, numai ca trebuie sa o cautam putin.Nu există niciun motiv pentru care să nu-ţi urmezi inima, scrie sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro.

Timpul tău este limitat, aşa că nu îl pierde trăind viaţa altcuiva. Nu lăsa zgomotul opiniilor altora să îţi înăbuşe vocea interioară.

Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă.

Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou.

Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect.

Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *