Viitoarele mame formeaza un grup foarte special de femei fericite, care au gasit de curand un mod inedit de a-si exprima aceasta fericire.

Proprietara unui salon de manichiura si-a imprimat pe unghii ecografia in care aparea viitorul ei copil, apoi a postat-o pe internet fara sa se astepte la un val foarte mare de admiratoare. Ea a fost inspirata de Sarah Clarke sa faca acest lucru, femeia care a inceput de fapt aceasta moda.

Cele doua femei au trebui sa posteze apoi scuze oficiale catre toate clientele lor, deoarece datorita acestor poze au primit programari pentru cateva saptamani in avans.

Astfel a aparut ideea maniciurii cu ultrasunete, iar Sarah a adaugat ca:

„In urma mai multor cereri, unghia astfel imprimata in prealabil, poate fi aplicata pe unghia naturala sau depusa intr-o cutie de prezentare, ca aceasta sa poata fi bine pastrata.”

Cu toate acestea, chiar si in afara acestei oferte, femeile din toata lumea si-au reprodus singure sau cu ajutorul unui specialist, propriile variante ale primelor ecografii. In plus, femeile care au suferit un avort au preluat si ele aceasta moda, in semn de respect pentru fatul nenascut.

Printre acestea se numara si o femeie care a urmat mai multe tratamente de fertilitate si pana la urma a postat pe Instagram o poza cu manichiura insotita de urmatorul mesaj:

„Dupa 3 ani cu tratamente de fertilitate, eu si sotul meu am reusit sa ramanem insarcinati in luna Aprilie, insa mi s-a rupt inima cand am aflat ca viitorul nostru copil nu mai crestea si nu mai respira, iar a doua zi a trebuit sa fac avort. In viata lui scurta am invatat cum sa-l iubesc, dar trebuie sa trecem peste aceasta intamplare fara sa ne pierdem speranta. Te iubesc micutule si sa te vad pe unghiile mele ma face sa zambesc.”, scrie feminis.ro.

Aceasta moda poate fi observata mai ales in America, dar si in Suedia, la petrecerile dinainte de nastere, deoarece indiferent de statutul social, culoarea pielii, a parului si indiferent de varsta, mamele tin sa impartaseasca vestea cu toata lumea.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *