Destinul are 16 Reguli – Pentru a le urma, este nevoie de determinare si perseverenta.

Destinul are 16 Reguli – Citeste regulile in fiecare zi, pana se vor transforma in lectii pentru tine!

1. Inceputul tuturor este gol, dar trebuie sa fie umplut diferit, scrie stiriactuale.net.

2. Pentru a atinge dorinta, nu este suficienta dorinta, trebuie sa iei o decizie. Numai in acest caz vor exista oportunitati.

3. Pentru a va schimba calea, trebuie sa va opriti si numai dupa aceea puteti incepe sa va deplasati in cealalta directie.

4. In viata, trebuie sa platiti pentru tot. Dar cea mai costisitoare este refuzul de a schimba ceva. Uneori devine evident doar la sfarsitul vietii.

5. Daca unei persoane ii este in permanenta frica sa faca ceva gresit, facand o greseala, ea, chiar si fara sa stie, face cea mai mare greseala din viata sa.

6. E intotdeauna asa. In viata nu exista nimic accidental.

7. Daca observati ca obiectivul este inaccesibil, atunci concentrati-va asupra altor obiective. Dupa ce le-ati epuizat, incercati sa reveniti la primul.

8. Daca viata nu cere nimic, atunci nu va da nimic. Daca cereti ceva nedefinit, darul va avea acelasi caracter. Este intotdeauna necesar sa formulati in mod clar dorintele.

9. In viata nu exista o placere absoluta. Este intotdeauna limitata de perceptia noastra asupra lumii.

10. Ati aspirati la schimbare? Atunci uitati de pasivitate. Datorita ei, sansa data de destin este pierduta. Ati primit harta, ruta si destinatie. Dar pentru a le folosi, trebuie sa mergeti intr-o calatorie.

11. Nou inseamna intotdeauna distrugerea vechiului. Dar nu trebuie doar sa distrugi, ci si sa stergi locul. Si aceasta necesita putere, timp si cunoastere.

12. Omul incearca sa schimbe viata, dar stereotipurile vechi si obiceiurile interfereaza.

13. Oricare dintre noi atrage exact ceea ce iubeste cel mai mult.Soarta nu da prea mult. ea este generoasa, dar numai daca stii ce sa ii ceri!

14. Trebuie sa intelegem ca lumea nu este creata doar pentru placere. De cele mai multe ori nu corespunde asteptarilor si ideilor noastre. Dar trebuie sa va straduiti intotdeauna sa faceti bine. Orice persoana care nu este capabila de acest lucru, nu va putea niciodata sa aprecieze binele primit de la ceilalti.

15. Daca sunteti imbratisat de o dorinta puternica de a avea ceva, inseamna ca nu va recunoasteti abilitatile si meritele.

16. Este foarte dificil sa te opui gandurilor negative. Te fac sa suferi, sa te ingrijorezi. Din acest roi negativ selectati un gand si suprimati-l. Apoi, veti rupe lantul rau-intentionat si nu va va mai deranja atat de tare.

Reguli simple, nu-i asa? Dar, totusi, ele au un efect benefic asupra viziunii tale asupra lumii. Nu este greu sa le observi, dar ele aduc beneficii nepretuite!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *