Dacă veteranii de război – Recent, pe pagina de socializare a Ministerului Apărării, a apărut o postare, care pe noi ne-a emoționat până la lacrimi, despre veteranii de război.

Dacă veteranii de război  – Te lăsăm să citești și așteptăm părerea ta…

„Dacă veteranii de război ar sta să citească comentariile pe Facebook…

Eu nu am Facebook și nu am avut nevoie să primesc like-uri pentru faptele mele. Nu am urlat în gura mare sacrificiul meu, mi s-a părut firesc să lupt într-un război atât de mare cu ființa mea atât de mică.

Deși nu văd ce ai scris pe rețelele astea de socializare despre țara mea îți spun doar atât: România nu era perfectă nici pe vremea mea!

Și eu aveam multe de schimbat la ea, și eu am fost neîndreptățit la viața mea. Dar, așa cum era ea, nu am lăsat pe nimeni să pășească pe pământul nostru românesc cu pușca, să facă legea împărțind gloanțe, să distrugă cu tunurile munca grea a generațiilor dinaintea mea și să calce în picioare casa copiilor noștri.

Generația mea a apărat cu pieptul țara asta pe care tu o critici grăbit într-un comentariu pe Facebook. Scrii cu litere mari și multă ură…ură pentru cine?

Mă faci să mă întreb… Oare tu ai stat drepți în fața drapelului? Ai simțit fiori când răsună imnul nostru? Te-ai trezit vreodată fredonând cântece vechi de patrie?

Tu porți în piept branduri scumpe, eu port embleme din război cu șnur tricolor. Atât te rog, nu vorbi urât de țara mea!”

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *