Secretul siluetei perfecte pe care o afișează Victoria Beckham o face să fie invidiată de toate femeile. Dar oare cum reușește vedeta să arate atât de bine? Care e secretul său? Aflați în rândurile ce urmează.

Căpșunile, ingredientul minune

Victoria a ales o dietă cu adevărat ieșită din comun, care o face să arate din ce în ce mai bine. Ingredientele minune ale dietei sunt căpșunile, pe care doamna Beckham le consumă în cantități mari. Mai precis, aceasta mănâncă înaintea fiecărei mese două pahare cu minunatele fructe, iar între mese, când I se face foame, tot căpșunile sunt cele care o salvează. Iar dacă nu este de ajuns și foamea tot persistă, un iaurt preparat în casă în care se adaugă evident, tot căpșuni, este soluția ideală.

Dar dieta cu căpșuni are și ea interdicții. Drept urmare, doamna Victoria Beckham nu are voie să consume absolut deloc mezeluri, cârnaţi, mici, zahăr, prăjituri cu zahăr, ciocolată, turtă dulce, alimente de la fast food, cartofi prăjţti, chipsuri, sucuri carbogazoase, pâine albă, paste, pizza, produse de patisserie, dar nici alimente prăjite.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *