Fiica lui Cornel Palade – Ada si Cornel Palade, pe care telespectatorii Antenei 1 ii vor vedea sambata, 21 septembrie, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, cu o transformare in Nancy si Frank Sinatra sunt foarte incantati de faptul ca ruleta personajelor le-a dat sa imite acest celebru duet tata-fiica.

Fiica lui Cornel Palade – Prilej pentru Cornel Palade sa-si aminteasca de nazdravaniile pe care le facea fiica sa in copilarie, cand fugea de-acasa. Odata am cautat-o de am innebunit, scrie viva.ro.

Am zis: Nevasta, daca n-o gasim, sa sunam la Politie! Aveam spectacol la „Tanase’ (n.n. Teatrul de revista Constantin Tanase’) in ziua aia, s-a deschis cortina, a inceput prologul, am intrat eu si Romica (n.n. Romica Tociu) la deschidere si, cand ma uit, pe cine vad in primul rand? Pe fiica-mea! Cand am vazut-o, am uitat textul…’, povesteste Cornel.

Am mers atunci pe jos de pe Stefan cel Mare pana in Piata Victoriei’, adauga Ada.

Alta data, a fugit de la hotelul Caraiman la care stateam in Mamaia, la hotel Parc, unde erau niste tobogane. Mi-a adus-o de mana Adrian Enache’, continua Cornel.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *