Devii ca aceia ce te înconjoară – Este o risipă extraordinară de energie, să încerci să îi schimbi pe ceilalți. Oamenii se pot schimba numai atunci când ei decid că vor asta și acționează ca atare.

Devii ca aceia ce te înconjoară – Singurul lucru pe care îl poți tu face este să îi inspiri prin acțiunile, atitudinile și faptele tale.

Devii ca aceia ce te înconjoară – Nu risipi energia ta pe care ai putea-o folosi în atâtea și atâtea moduri constructive și armonioase, lăsându-te prins în jocuri energetice lansate de manipulatori emoționali.

Dacă o persoană apropiată din viața ta are un anumit comportament pe care tu dorești să și-l schimbe, singurul lucru pe care l-ai putea încerca ar fi acela de a fi deplin sincer. Poartă o discuție deschisă cu respectiva persoană și adoptând o atitudine care pleacă din compasiune și iubire spune-i exact ceea ce gândești.

Nu uita însă că în majoritatea cazurilor nu poți schimba oamenii din viața ta și nici nu ar trebui să încerci. Fie îi accepți așa cum sunt, fie alegi să trăiești fără ei. Poate suna dur, dar nu este deloc așa.

Pe planetă sunt 8 miliarde de oameni în acest moment. Nu o să poți trăi alături de fiecare dintre ei fiindcă este imposibil. Este de datoria să alegi oamenii de care vrei să fii înconjurat. Oamenii care te fac fericit.

Majoritatea oamenilor care te influențează negativ sunt scufundați ei înșiși într-un bazin de energie negativă și nu prea reușesc să găsească soluții la așa zisele „probleme” ale lor.

De obicei, ei își doresc atenția continuă a cuiva, iar asta îi face să se simtă mai bine. Tu te-ai putea simți obligat să le asculți cu atenție îngrijorările pentru că pur și simplu nu vrei să fii văzut ca nepoliticos sau nepăsător.

Ce trebuie tu să înțelegi este faptul că există o graniță clară între a arăta compasiune și a te lăsa purtat în drame emoționale care nu îți aparțin, încărcându-te cu energie negativă care nu îți aparține.

Și nu mă înțelege greșit. Fiecare om este o scânteie de dumnezeire. Cu toții suntem celule ale aceluiași mare organism. Diferența este dată de nivelul de conștientizare al fiecăruia.

Unii oameni sunt perfect conștienți de ceea ce sunt ei cu adevărat, pe când alții nu. Iar asta nu este bine sau rău. Fiecare se află la nivelul la care a ales el să fie în acest moment

Author

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *