O multime de factori contribuie la succesul tau. Modul de gandire joaca un rol imens, dezvoltand o mai mare determinare, vointa, fiind placut sa faca cu siguranta o diferenta enorma.Toate cele de mai sus sunt factori importanti in succesul afacerii sau a carierei. Cu toate acestea, daca doriti sa aveti succes in general, un studiu arata ca ar trebui sa va ganditi bine cu cine va veti casatori.

Probabil ca ati auzit de multe ori aceasta vorba: „In spatele fiecarui om de succes este o femeie buna.” Expresia este valabila si pentru femeile de succes. De fapt, persoanele cu soti sustinatori, au mai multe sanse de a reusi in viata, potrivit unui studiu publicat de Universitatea Carnegie Mellon din Statele Unite ale Americii, relateaza wawlist.com.

Cercetatorii au studiat 163 de cupluri casatorite. Fiecare dintre perechi a primit o tema, sa rezolve un puzzle simplu sau sa concureze pentru un premiu. Cercetatorii au inregistrat interactiunile cuplurilor, in timp ce ambii decid sa aleaga. Ei au descoperit ca persoanele cu parteneri mai incurajatori aveau mai multe tanse sa faca fata provocarii si sa concureze pentru premiu, in timp ce cei cu parteneri care i-au descurajat au optat pentru rezolvarea puzzle-ului simplu.Cateva luni mai tarziu, cei care au acceptat provocarile au cunoscut o crestere personala, o fericire si bunastare psihologica.

Brooke Feeney, autorul principal al studiului si profesor de psihologie la Carnegie Mellon, a declarat:

„Am gasit sprijin pentru ideea ca alegerile pe care oamenii le fac la aceste puncte de decizie specifice, cum ar fi urmarirea unei oportunitati de lucru…conteaza foarte mult pentru bunastarea lor pe termen lung.”

Studiul a dezvaluit trei pasi importanti: persoana cu care te casatoresti exprima entuziasmul cu privire la o oportunitate, linisteste partenerul si discuta beneficiile luarii unui rol sau o provocare.

Avand in vedere acest lucru, este greu sa ne imaginam cum ar fi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, fostul presedinte american Barrack Obama si legenda muzicii Beyonce, sa atinga nivelul de succes pe care il au acum, daca ar fi fost casatoriti cu o alta persoana.

Mark Zuckerberg a remarcat rolul vital pe care sotia sa, Priscilla Chan il joaca in viata lui, intr-un discurs pe la inceputul lui 2017 de la Harvard.

Fostul presedinte Barack Obama isi atribuie succesul politic sotiei sale.

Beyonce a impartasit anterior ca sotul ei, Jay-Z o ajuta pe atat de multe nivele.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *