Cautam in mod constant modalitati de imbunatatirea a relatiilor noastre cele mai apropiate. Deoarece intimitatea nu este singurul lucru important pentru sanatatea mentala si fizica intr-o relatie, majoritatea oamenilor incearca sa maximizeze sansele lor de a gasi o solutie si de a mentine legaturile iubirii in viata in alte moduri.

Dupa cum se dovedeste, nu este atat de greu sa facem ca o relatie sa devina mai puternica. De fapt, este chiar usor. Avem nevoie doar de momente distractive impreuna. Stim cu totii ca rasul este cel mai bun medicament si aparent, acest lucru este valabil si intr-o relatie. Daca stiti cu sa radeti bine cu ceilalti semnificativi, este un semn destul de pozitiv pentru voi doi, scrie wawlist.com.

Jeffrey Hall de la Universitatea din Kansas a efectuat 39 de studii care au implicat peste 15.000 de persoane pe parcursul a 30 de ani. Unul dintre constatarile sale a fost ca umorul este o parte esentiala a construirii unei relatii de succes. Ceea ce este strans legat de satisfactia relatiilor este umorul pe care cuplurile il creeaza impreuna. Tot el spune ca daca dvs. si partenerul impartasiti un simt ciudat al umorului si comediile romantice nu sunt pentru nici unul dintre voi, ei bine, nu exista un stil sau un simt la umorului mai bun sau mai rau.

Daca impartasim un sentiment de ceea ce e amuzant atunci relatia se trateaza cu ras. Rasetele partajate in mod deosebit sunt un indicator al atractiei romantice intre posibilii parteneri.

Cu toate acestea, exista o linie intre distractia abuziva si cea sanatoasa intr-o relatie. Amandoi ar trebui sa rada unul cu celalalt, nu unul de celalalt.

De exemplu, daca credeti ca partenerul vostru face glume inspaimantatoare in relatia voastra si despre tine, atunci probabil ca ceva nu este ok si trebuie sa discutati.

Daca impartasim un sentiment de ceea ce e amuzant atunci relatia se trateaza cu ras. Rasetele partajate in mod deosebit sunt un indicator al atractiei romantice intre posibilii parteneri. Cu toate acestea, exista o linie intre distractia abuziva si cea sanatoasa intr-o relatie. Amandoi ar trebui sa rada unul cu celalalt, nu unul de celalalt.

De exemplu, daca credeti ca partenerul vostru face glume inspaimantatoare in relatia voastra si despre tine, atunci probabil ca ceva nu este ok si trebuie sa discutati impreuna despre aceste lucruri si sa spuneti ca va deranjeaza.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *