Un An Nou bun si senin – Orice nou început înseamnă în primul rând speranță, entuziasm, bucurie – iar începutul unui an nou nu face excepție. Anul Nou aduce cu sine promisiunea de ”mai bine”, are ceva cu adevărat magic. Pare că toată lumea se resetează și toți avem șansa să o luăm de la capăt.
Nu sunt doar două zile obișnuite care se succed la fel ca și altele, ci vorbim despre cumpăna dintre vechi și nou, de granița dintre trecut și prezent, o noapte cu însușiri supranaturale, care poate schimba totul.

Fiecare sfârsit de an aduce cu el speranța un An Nou bun si senin

Nu există om care să nu vrea să schimbe anumite aspecte ale vieții sale. Fie că este vorba despre locul de muncă, despre relația de cuplu, despre sănătate sau hobby-uri, există mereu loc de mai bine. “La anu, vreau să găsesc marea iubire/să călătoresc mai mult/să mă căsătoresc/să mă las de fumat/să mănânc sănătos/să slăbesc/să merg la sala de sport/să învăț să înot/să merg pe role ori pe bicicletă.

Acestea sunt doar câteva dintre marile schimbări pe care oamenii și le propun odată cu începerea noului an. Este perioada în care se fac cele mai multe planuri și se stabiliesc obiective care oscilează între ideal și real.

Începutul unui nou an este un ritual de trecere între vechi și nou. E ca și cum ai șterge cu buretele tot ce a fost și te-ai îndrepta cu încredere spre ceea ce urmează să vină. E ca și cum ai scăpat de poverile trecutului și pășești hotărât către o versiune îmbunătățită a ta ca om. Este perioada din an în care vechiul rămâne în urmă și începe noul.

Ce ne dorim totusi pentru noul an? In primul rând sănătate pentru noi si celor dragi nouă. Apoi liniste. Bucurii. Realizari, împliniri. Succes si grija. Iubire. Si tuturor un An nou fericit!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *