Ce spune forma feței despre tine? Sunteți curioși să știți ce personalitate au persoanele cu care aveți diverse relații? Atunci trebuie să priviți forma feței, pentru că aceasta transmite o sumedenie de elemente care vorbesc de caracterul unei persoane.

Cei cu fața ovală au tendințe creative

Aveți lângă voi persoane cu fața ovală? Trebuie să știți că vă puteți baza pe aceștia, pentru că sunt persoane echilibrate, dar atenție și cam… cuceritoare. Aceștia sunt extrem de diplomați, așa că îți vei prinde cu greu dacă vor călca pe bec. Specialiștii spun despre acest tip de persoane că au în marea majoritate tendințe creative.

La rândul lor, cei cu fața dreptunghiulară fac parte din categoria persoanelor dominante, care au mari șanse de a face carieră în politică, afaceri sau sport. Punctul slab al acestor persoane este însă… melancolia. Cei cu fața pătrățoasă sunt persoanele cele mai inteligente, dar și analitice și extrem de hotărâte, iar cei cu fața triunghiulară au un temperament puternic, dar pe de altă parte sunt foarte sensibili. În schimb, pot călca și pe cadavre ca să-și vadă propriul interes.

La rândul lor, cei cu fața alungită sunt pragmatic dar și meticuloși, iar persoanele cu fața rotundă sunt cei lângă care puteți să stați o viață, pentru că nu vă vor dezamăgi.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *