Încă din antichitate, omul a văzut în amuleta o cale de a scăpa de toate relele sale, fie fizice, fie spirituale. Astfel ne confruntăm cu un obiect căruia îi sunt atribuite virtuți supranaturale.

Purtate la mâini sub formă de brățări sau la gât, amuletele te scapă de deochi, de corupție, de blesteme, ca și de influența vrăjitoarelor.

Pe de altă parte, aduc fericire, dragoste, întăreșc sănătatea, îmbunătățesc relațiile de familie, cresc șansele de succes și prosperitate.

Amuletele/talismanele sunt de mai multe feluri: africane, egiptene, cu și fără inscripții magice, artificiale, naturale, talismane pentru a atrage atentia, elemente magice făcute special vizibile, amulete ascunse, amulete fabricate pentru a încărca o persoană cu energia de care duce lipsă.

Cum putem crea o amuletă

Realizarea obiectelor magice se face de către o persoană cu îndemânări și cunoștințe profunde în domeniul ocultismului, istoriei și culturii, cu capacitatea de a înțelege în mod clar de ce aveți nevoie.

Un specialist cu experiență trebuie să fie capabil să identifice dificultățile întâmpinate în timpul vieții clientului, să dea sfaturi, să indice modul corect de a merge înainte și să-i spună cum să depășească problemele.

Este important de remarcat faptul că doar amuleta nu poate ajuta pe deplin pe proprietarul ei, fără o decizie fermă de a rezolva o problemă care nu-i permite ca el să trăiască în pace.
O amuletă sau talisman nu este un simplu decor, este un produs magic care poartă o anumită energie, semnificație și simbolism.

Poate fi din lemn, din piatră netratată, cranii ale animalelor, metaloide, plante, piele, țesături, pietre semiprețioase și prețioase, toate acumulând cu ușurință rezistență, astfel încât acestea sunt folosite foarte des în magie.

Precauții pentru cei care poartă amulete

– Amuleta este un lucru personal pe care nu trebuie să-l arăți altora.

-Este interzis să dai amuleta ta unei alte persoane.

-Talismanele trebuie manipulate cu grijă.

-Articolele magice trebuie păstrate în locuri speciale, întotdeauna curate. Necesită o reîncărcare periodică (activarea are loc prin contactul cu deținătorul ei).

Nu uitați că amuleta trebuie să vă aparțina doar dvs.

Puterea unui obiect magic este legată de corpul vostru astral. Nu cumpărați sau nu acceptați niciodată o amuletă făcută de un amator. Nu va aduce efectul dorit și, în unele cazuri, ar putea dăuna celui care o deține.

Un articol de Ileana Mlădinoiu

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *