Dacă simți că partenerul tău nu se mai comportă cu tine așa cum o făcea la început și acum vrei să-l recucerești, ar trebui să ții cont de următoarele tehnici Feng Shui. Iată ce trebuie să faci pentru ca dragostea să vă învăluie din nou.

Îndepărtați lucrurile care alungă iubirea

Potrivit specialiștilor în feng shui, ar fi foarte bine dacă ați pune o fotografie cu voi pe noptieră la care să vă uitați cu drag în fiecare seară. Veți fi uimiți ce efect are acest lucru! De asemenea, nu trebuie, sub nici o formă, să păstrați lucruri care alungă fericirea în dragoste. Și asta mai ales în dormitor. În consecință, faceți ca dormitorul să devină locul unde se petrec doar clipe de neuitat, înlocuind mobilierul rupt, pătat sau deteriorat.

Trebuie să ai întotdeauna în dormitor lumânări și să creezi o ambianță romantică. Asigură-te că în cameră există mereu un parfum dulce atrage dragostea și îmbunătățește starea de spirit. Fie că este vorba de lumânări, inimi sau chiar de o vază cu două flori, plantează obiecte în perechi în dormitor. Te vor ajuta să îl recucerești pe partenerul tău și să te simți tu mai bine. Se spune despre masa din dormitor că încurajează egalitatea în relația voastră. Acesta oferă spațiul necesar pentru păstrarea lucrurilor ordonate.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *