Indiferent daca va place sau nu sa recunoasteti acest lucru, sora mai mare este una dintre cele mai bune persoane din viata ta. Ea este cea mai buna prietena a ta. Chiar daca o poti ura uneori, ea va fi acolo pentru tine. Te va proteja, chiar daca ea este adesea persoana care te chinuie.

Ea iti critica fiecare miscare si te frustreaza fara sfarsit. Dar stii ca te iubeste indiferent de ce se intampla. Iata cateva motive pentru care sora ta va fi intotdeauna unul dintre cei mai importanti oameni din viata ta, scrie wawlist.ro.

1. Ea este prima ta prietena.

Din ziua in care te-ai nascut, ea a fost intotdeauna acolo. Ea a fost prima care a fost prietenul tau. Ai petrecut cel mai mult timp cu ea si ai crescut cu ea. Nu cunosti o viata fara ea.

2. Iti intelege familia ca nimeni altcineva.

Ea trece prin nebunia familiei tale cu tine. Nu exista nimeni care sa inteleaga familia ta ca ea. Intelege regulile nebunesti ale parintilor tai si frustrarile pe care le aduc. Poate sa inteleaga ce treceti si chiar sa treceti prin ea.

3. Stii ca nu trebuie sa ascunzi nimic de ea.

Sora ta stie toate momentele tale jenante. De asemenea, stie tainele cele mai adanci ale tale. Nu ai nimic de ascuns de ea in acest moment. Ea stie deja totul. Si stii ca nu poti sa tii un secret de la ea, indiferent cat de tare incerci!

4. Dulapul ei este plin de haine pe care le poti imprumuta in orice moment.

Dulapul ei este umplut cu cele mai bune haine. Ar putea sa se comporte ca si cum ar fi suparata cand ii iei hainele, dar in cele din urma nu-i pasa deloc. Ar putea chiar sa se simta putin mandra de cat de bine arati in hainele ei. Dulapul ei este intotdeauna deschis pentru tine, chiar daca trebuie sa te furisezi uneori.

5. Usa ei este intotdeauna deschisa chiar si atunci cand nu mai locuiti impreuna.

Veti imbatrani si veti avea vieti proprii. Dar usa ei va fi intotdeauna deschisa pentru tine. Puteti merge intotdeauna la ea acasa si vizita indiferent de ce. Stii unde sa o gasesti si ea va fi acolo pentru tine, asteptand cu bratele deschise.

6. Intotdeauna este sincera cu tine.

Indiferent cat de mult ar putea afecta sentimentele tale, ea va fi sincera cu tine. Daca crede ca parul tau pare oribil, iti va spune. Daca va uraste tinuta, va va spune. Ea va fi complet cinstita. Cu toate acestea, atunci cand te complimenteaza, vei sti ca intr-adevar inseamna asta. Puteti avea incredere in ea pentru a va spune cum simte cu adevarat.

7. Vede potentialul tau mai bine ca oricine.

Iti va spune ce meriti mai bine intr-o relatie. Ea va va spune ca va puteti atinge obiectivele. Stie de ce esti capabil. Ea te va impinge sa fii cel mai bun.

8. Are intotdeauna cele mai bune sfaturi.

Pentru ca este atat de sincera, ea va putea sa va dea sfaturi in orice situatie. Ea este, de asemenea, mai in varsta, deci exista o sansa decenta ea sa fi fost acolo unde esti tu acum. Ea va poate ajuta sa lucrati cu o problema si sa gasiti o solutie. Daca nu , ea va fi acolo sa te auda si sa discute despre problema ta.

9. Ea este intotdeauna acolo, chiar si atunci cand nimeni altcineva nu este.

Sora ta este langa tine, indiferent unde te afli in viata. Daca tocmai v-ati rupt inima, ea este acolo pentru a va mangaia. Isi va face timp pentru tine indiferent de moment. Ea este acolo cand esti pierdut sau ai nevoie doar de un prieten. Stii ca vei avea intotdeauna un „partener in afaceri”.

10. Te va pregati in viata pentru unele momente.

Ea este mai mare decat tine si daca vrei sa recunosti sau nu, este si mai inteleapta. Ea va poate spune ce vine in viata voastra si va va indruma prin aceste experiente. Ea iti ofera un avantaj superior fata de colegii tai si te face mai pregatit.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *