Alegerile pe care le facem in fiecare zi pot dezvalui foarte multe lucruri despre noi. De exemplu, daca alegi sa porti o rochie rosie pentru un anumit eveniment, s-ar putea ca acest lucru sa indice faptul ca iti place sa fii vazuta ca o femeie puternica, impunatoare. De asemenea, si modul in care iti bei cafeaua poate sa le indice celor din jur ce fel de temperament ai. Totusi, alegerile pot dezvalui mult mai mult de atat si pot sa ne arate chiar si statutul emotional ce il avem in acest moment.

Testul desenului are puterea de a-ti spune cum te simti in acest moment, dar si care sunt grijile ce te apasa. Esti curioasa prin ce treci in acest moment? Fa-ti testul de mai jos si afla, scrie divahair.ro.

Testul desenelor iti dezvaluie starea de spirit

1 – Dilema

Daca ai ales acest desen, atunci probabil treci printr-o dilema a atractiei egale. Exista doua lucruri importante in mintea ta in acest moment, care se contrazic si care te fac sa te simti prinsa intr-o capcana. Ai de ales intre doua chestiuni care sunt foarte importante pentru tine. Nu vrei sa o lasi pe una ca sa o alegi pe cealalta. Gandul ca ai putea sa o pierzi pe una dintre acestea te macina.

2 – Tradare

Acest desen indica faptul ca vrei sa te impaci cu trecutul, dar si cu tine. Iti este foarte greu sa accepti un lucru care a avut loc in trecutul apropiat. Te simti tradata, singura si neajutorata, insa tot incerci sa lupti pentru a-ti regasi fericirea. Desi ai un plan clar, trebuie sa mai astepti putin pana vei gasi pacea si linistea de care ai nevoie.

3 – Despartire

In cazul in care acesta este desenul care ti-a atras atentia, atunci este posibil sa treci printr-un moment nefericit al vietii: o despartire de persoana iubita, de familie sau pierderea locului de munca. Acesta este motivul care te tine treaza noaptea si pe care ti-e foarte greu sa il intelegi. Incerci sa gasesti o cale pentru a indrepta lucrurile, insa nu depinde doar de tine.

4 – Eliberare creativa

Daca acesta este desenul tau preferat, atunci este posibil ca mintea ta sa caute in acest moment o eliberare creativa. Exista ceva poetic si artistic ce arde in inima ta si iti doresti sa creezi ceva unic. Te simti confuza si constransa si iti este greu sa gasesti modalitatea ideala pentru a elibera aceasta energie fara a nu risca totul.

5 – Criza

Acest desen indica faptul ca treci printr-o criza (de orice fel). Te simti obosita, singura, disperata si fara nicio speranta. Aceste ganduri negative te trag in jos si este indicat sa vorbesti cu persoanele dragi despre acest lucru. Lasa aceste ganduri deoparte si vorbeste cu prietena cea mai buna sau cu cineva din familia ta. Aceste sentimente iti pot face rau pe termen lung si de aceea este bine sa ceri ajutorul celor din jur.

6 – Haos

In acest moment, incerci sa iti pui viata in ordine. Simti ca lucrurile ti-au scapat de sub control si iti este imposibil sa pui cap la cap chiar si cele mai mici detalii. Aceste patrate arata faptul ca te straduiesti sa te aduni si ca iti este din ce in ce mai greu. Micile piese din viata ta sunt intr-un haos total si incerci sa iti pui viata in ordine.

7 – Pace si armonie

Daca ai ales acest desen, inseamna ca incerci sa gasesti pacea si armonia interioara. Te lupti sa afli cine esti cu adevarat si esti extrem de confuza. Spirala semnifica faptul ca incerci sa te accepti asa cum esti si sa te simti bine in pielea ta. Daca esti in cautarea perfectiunii, afla ca acceptarea este primul pas.

8 – Extreme

Te lupti cu extremele vietii in acest moment. Esti enervata de faptul ca fiecare pas pe care il faci in fata este insotit de pasi inapoi. Aceasta oscilatie intre speranta si disperare te macina pe interior si te tine treaza noaptea. Desi stii ca meriti sa ai succes, acesta pare destul de departe de tine. Nu iti pierde speranta, deoarece vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *