Dupa divortul ravasitor de Adrian Mutu, Alexandra Dinu s-a mutat in America alaturi de fiul sau pe care il are cu celebrul fotbalist. Blonda se pare ca se bucura de o viata frumoasa peste ocean.

De curand, a fost preenta la petrecerea imensa a Laviniei Postolache, fosta Miss World Romania in 2010, scrie virale.ro.

Alexandra Dinu, viata spectaculoasa peste Ocean, dupa divortul de Mutu

Alexandra Dinu se bucura acum de liniste. Dupa multi ani de la divortul de Adrian Mutu, aceasta si-a gasit o noua dragoste. Peste Ocean se ocupa de cariera sa de actrita si de fiul sau pe care il are din mariajul esuat cu Mutu. Actrita a fost alaturi de Lavinia Postolache la petrecerea imensa organizata in Los Angeles.

„Acum stau in America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Il cresc pe Mario, care acum are 16 ani, baiatul meu e barbat. Oamenii ne spun cel mai des ca este fratele meu. Este cel mai mandru. Nu ma gandesc sa mai devin mama. Nu cred. Mi-as dori o fetita, nu pot sa spun ca nu mi-ar placea, dar ar fi diferenta mult prea mare intre ei acum. O sa ma mai gandesc”, marturisea blondina in urma cu un an.

” Imi lipseste acasa”

„Am plecat din Romania acum 20 de ani. Imi lipsesc foarte mult. Imi lipseste acasa. In Italia am stat 16 ani. In America ma adaptez mai greu. E o diferenta foarte mare culturala, e altceva. Nu cred ca ajungai sa te simti vreodata acasa acolo.

Imi lipseste familia, imi lipsesc prietenii, mancarea. … Traiesc din filme. Onorariile actorilor sunt foarte mari, nu e chiar cazul meu. In America stau cu partenerul meu si cu Mario. Il cheama Jeffrey. Nu e actor, dar are ceva veleitati”, a declarat Alexandra Dinu.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *