Denis Hanganu a absolvit U.N.A.T.C. si a fost distribuit in numeroase spectacole de teatru, dar si in filme, iar acum este protagonistul serialului „Sacrificiul’, produs de Ruxandra Ion si difuzat de Antena 1. Actorul a fost nevoit sa faca o multime de sacrificii pentru a-si urma visul, insa marturiseste ca daca ar putea da timpul inapoi ar alege aceeasi cale, fara doar si poate.

In liceu, cat am fost la Husi, am coordonat o trupa de teatru si ca sa am timp de activitatea asta, care imi placea enorm de altfel, ma trezeam la 5 in fiecare dimineata si faceam naveta. Plecam din satul natal cu autobuzul, parcurgeam 20 de kilometri, ajungeam la 6, stateam aproximativ o ora, perioada in care imi faceam temele, pentru ca in cursul dupa-amiezii realmente nu aveam timp, scrie viv.ro.

Mergeam la ore pana la 13:30, apoi, pana la 15.00, imi asteptam colegii de trupa care mai treceau pe acasa fiindca locuiau in oras, timp in care eu fie le mai cumparam alor mei cate ceva daca aveau nevoie, fie pur si simplu ma plimbam, iar de la 15.00 la 19:00 faceam repetitii!’, marturiseste Denis, care mai completeaza: Acum, ce faceam noi acolo, Dumnezeu stie. Noi ziceam ca facem teatru. Ulterior, analizand restrospectiv situatia dupa niste ani, mi-am dat seama ca era o joaca de copii, dar care a fost de bun augur pentru parcursul meu din facultate’.

Nici macar in anul in care avea sa sustina examenul de bacalaureat Denis nu a renuntat la acest program infernal.

Ajungeam acasa seara, dupa ora 20.00 fiindca depindeam de programul autobuzelor. Ai mei deja incepusera sa se ingrijoreze la un moment dat <> insa educatia foarte riguroasa pe care am primit-o acasa m-a ferit tot timpul de orice tentatii. Ce-i drept, ajungeam tarziu acasa, nu mancam si nu beam aproape mai nimic in tot timpul asta.

Acum, cand ma uit in urma, nu inteleg cum am reusit, cum de organismul a rezistat atat de mult timp fara sa ma resimt, dar cred ca totul era de la serotonina aceea, de la entuziasmul fantastic care ma cuprinsese. Faceam ce-mi placea, eram intr-un cerc de oameni faini cu care imparteam interese comune, mergeam la festivaluri de teatru, ne mai intorceam si cu premii de fiecare data, era o nebunie frumoasa pentru noi.’, isi aminteste protagonistul serialului Sacrificiul, de la Antena 1.

Cu trupa de teatru, Denis a batut tara in lung si in lat, participand la diverse festivaluri. Asa l-a cunoscut pe colegul sau actual de distributie, actorul Ion Alexandru, care in prezent coordoneaza festivalul Ideo Ideis.

„Nu ma gandeam pe atunci ca o sa colaboram vreodata, se intampla in primavara lui 2012, eu eram un pustan, nici nu stiam sigur daca voi da la teatru sau nu!’, povesteste Denis, care mai spune: Tin minte ca faceam foarte multe spectacole pe la sala primariei din Husi, scriam singur textele (tot felul de scenete/anecdote), singur le regizam. Acum, de cand am urmat U.N.A.T.C. s-a cam pierdut din pasiunea pentru scris, m-am concentrat doar pe maiestria asta in ale actoriei, dar nu se stie pe viitor!’.

Pe Denis telespectatorii il vor putea descoperi in aceasta toamna in Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion il produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar si pe fapte reale povestite de cunoscuti. Productia va intercala trei povesti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmarile sunt in plina desfasurare in diverse locatii spectaculoase din Bucuresti si din imprejurimi.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *