Sigur că orice îndrăgostit ar putea pune mâna în foc pentru partener, însă uneori se înșeală amarnic. Tocmai de aceea, dacă vrei să vezi cât de mult te iubește cel de care ești fascinat, fii atent la acțiunile sale. Iată ce trebuie să ști.

Te ascultă întotdeauna!

Partenerul își face timp pentru tine și te ascultă mereu? Atunci fii sigur că ești în sufletul și inima lui. Iar dacă te și înțelege, pe deasupra, atunci chiar că te poți considera o persoană fericită.

Comunicați așa cum trebuie? E cel mai bun lucru pe care îl puteți face, pentru că lucrurile mărunte care nu sunt spuse la un moment dat, se pot transforma în certuri mari și de aici până la despărțire, nu mai e decât un pas. Așa că nu sta pe gânduri când ai ceva pe suflet, descarcă-te! Și dacă partenerului nu-I place, lasă-l să rumege și va înțelege. Asta doar dacă te iubește.

Nu în ultimul rând, nu uita că cel care te iubește din toată inima, îți va întări și stima de sine și totdeauna te va sprijini. Dar cel mai important lucru într-o relație este să nu vă mințiți unul pe celălalt.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *