Cafeaua este mai mult decat un lichid negru, pe care ne place sa il savuram dimineata.

Cafeaua face parte din viata noastra de zi cu zi.

Nu exista dimineata in care sa nu simti mirosul cafelei in casa, in autobuz sau la birou. Fiecare are cafeaua preferata, asa ca poate a venit vremea sa incerci testul cafelei, testul online care te va ajuta sa vezi ce spune despre tine cafeaua preferata, scrie unica.ro.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre canile/paharele de mai jos si sa citesti interpretarea de mai jos.

Ai ales desenul 1: cafeaua in 3 culori.

Esti o persoana unica! Astepti cu nerabdare fiecare zi. Iti place sa experimentezi, viata e un platou cu experiente din care vrei sa gusti. Din pacate, te plictisesti prea repede si esti mereu in cautare de experiente noi. Prietenii te descriu ca fiind o persoana jucausa, nelinistita si plina de viata.

Ai ales desenul 2: cafeaua Americano.

Esti o persoana sociabila! Optimismul te face sa te bucuri de fiecare zi, te bucuri ca faci parte dintr-un intreg, lumea asta mare. Pentru tine lumea este un platou cu dulciuri. Te simti cel mai bine alaturi de familie si prieteni.

Ai ales desenul 3: Espresso.

Esti o persoana inteligenta! Ai multa indrazneala, stii cine esti si esti mandra de asta, nu ai nimic de ascuns. Pentru tine viata trebuie luata la tranta. Esti o persoana realista, dar nu neaparat pesimista.

Ai ales desenul 4: cafeaua de la automat.

Esti o persoana care spune lucrurilor pe nume. Ai incredere in tine si creza ca stii ce e mai bine pentru tine. Nu te temi sa iti exprimi parerea. Stii unde vrei sa ajungi si stii cum sa ajungi acolo. Te motivezi repede si lumea se intreaba de unde iti iei energia.

Ai ales desenul 5: cafeaua Mocha.

Esti o persoana fermecatoare si prietenoasa. Cauti mereu ocazii pentru a-ti face noi prieteni. Ai o magie care atrage oamenii in jurul tau. Ai minti daca ai spune ca nu iti place sa fii in centrul atentiei.

Ai ales desenul 6: Frappe. Esti o persoana dulce.

Crezi ca viata este cu adevarat frumoasa si ai multe motive pentru care sa fii recunoscator. Esti o fire deschisa, toleranta. Cauti sa simti o conexiune speciala cu cei din jurul tau. Devotamentul tau pentru a-i ajuta pe cei defavorizati este de admirat.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *