Toată lumea a auzit la un moment dat în viață de mudre, însă nimeni nu știe că aceste gesture simbolice sau rituale, care provin din hinduism și budism ne pot vindeca. Iată câteva exemple care vă vor schimba viața.

Gyan Mudra, mudra cunoasterii, ascute gândirea

Pentru a preveni insomnia dar și pentru a ne fi ascuțită gândirea și a ne crește memoria, specialiștii recomanda mudra cunoașterii, adică Gyan Mudra care se face atingând vârful degetului mare cu vârful degetului index, ținând celalte trei degete întinse. La rândul său, Prithvi mudra, adică mudra pământului ajută la creșterea în greutate, face ca organismul să fie sănătos și pielea să strălucească. Aceasta se practică atingând cu vârful degetului inelar vârful degetului mare, ţinând celelate trei degete întinse.

O a treia mudră care vă este de mare ajutor este mudra apei sau Varuna Mudra care se face atingând cu vârful degetului mic degetul mare, ţinând celelalte trei degete întinse. Aceasta are rolul de a preveni toate bolile care apar din cauza lipsei de apă dar și contracțiile musculare.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *