Delia este una dintre artistele din Romania care are un stil vestimentar versatil, eclectic si nonconformist, si toate astea fara sa depuna prea mult efort.

Delia isi vinde o parte din haine in cadrul unui targ care promoveaza sustenabilitatea

Inca de la prima vedere, Delia este o aparitie in adevaratul sens al cuvantului. De la numeroasele proiecte de televiziune in care este implicata, proiecte muzicale, pana la un stil vestimentar nonconformist pe care si l-a construit in timp, Delia este o artista completa, scrie elle.ro.

In cadrul Detox + Market, un targ destinat articolelor vintage si pre-owned, care se afla la editia cu numarul 15, Delia isi va vinde o parte din articolele vestimentare din garderoba personala.

De-a lungul anilor, Delia s-a diferentiat de restul artistelor datorita faptului ca este o persoana extrem de asumata in declaratiile pe care le face, dar si pentru stilul ei vestimentar eclectic. In nenumarate randuri, Delia a declarat ca nu este adepta trend-urilor, iar pentru ea este important sa se simta cat mai comod in hainele pe care le poarta. „Pe mine ma port cu cea mai mare bucurie. Iar seara nu ma imbrac niciodata elegant deoarece programul meu este relativ simplu: alerg in Herastrau!”, a declarat Delia pentru ELLE.

Delia este una dintre artistele care indrazneste la capitolul styling si nu ii este frica sa incerce si combinatii considerate de catre cei din jur ciudate. Ea s-a remarcat prin originalitate, dar si prin asumarea de care da dovada cu fiecare aparitie pe care o are. Stilul ei relaxat continua sa inspire tot mai multe tinere, si nu numai, care o admira atat pentru cariera in muzica, cat si pentru stilul spectaculos pe care il are.

Printre locurile preferate in care Delia isi face shopping-ul se numara Tokyo si Bangkok. Iar daca te intrebai care sunt brand-urile pe care Delia le-ar purta tot timpul, afla ca sunt unele avangardiste si cu care in mod cert poti iesi din anonimat, precum Ashish, KTZ, Manish Arora sau Wonder Anatomie.

Ba mai mult, daca esti interesata sa stii ceea ce poarta Delia si cat costa piesele vestimentare ale acesteia, exista un cont de Instagram care iti prezinta toate tinutele ei. Delia alege sa investeasca in articole pe care le poate purta si peste cativa ani, cu print-uri extravagante, care o scot din anonimat oricand. Daca in viata personala se imbraca relaxat, in concertele pe care le are alege sa aiba piese statement.

Delia, in varsta de 37 de ani, se bucura de un succes incredibil, fiind implicata in tot mai multe proiecte de televiziune, dar si muzicale. Recent, artista a dat un interviu extrem de sincer pentru revista Unica despre felul in care vede ea maternitatea si daca se simte pregatita sau nu sa aduca pe lume un copil: „Mi s-ar parea ca aduc o viata curata intr-o lume care nu e asa. Cumva, as crea inca o problema Universului. Sunt prea tanara si prea batrana ca sa am un copil.”

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *