In mod evident, banii te scapa de foarte multe probleme, dar ei nu sunt esentiali intr-o relatie, asa cum sunt dragostea, respectul si atentia. Ea este acea femeie, care va cauta in tine sustinere si naturalete. O femeie alaturi de care nu iti este frica sa-ti arati vulnerabilitatea. O femeie alaturi de care poti si plange si rade…

Desigur, ii poti darui orice fel de cadouri. Incepand de la un colier pretios si ajungand pana la o vila superba. O poti „alinta” cu flori si cine romantice la restaurante. Toate acestea o vor flata, dar nu o vor face obsedata de tine, ca de o sursa financiara stabila. Pentru ea tot ceea ce conteaza cu adevarat este atentia pe care i-o oferi.Dar exista anumite lucruri non materiale, prin care ai putea s-o cuceresti. Daca iti vei sacr1f1ca timpul liber, menit pentru odihna, dupa o zi supra obosita la munca, pentru a merge cu ea la cumparaturi. Sau daca o vei suna si ii vei scrie mesaje, chiar si in momentele cand abia gasesti timp sa bei o cafea.

Sau daca ii vei spune ca are o frumusete naturala, incomparabila cu oricare alta…Efortul m0ral e mult mai pretios pentru ea, decat toate cadourile costisitoare, amplificate triplu… Da, o poti hrani cu promisiuni de genul ca nu va avea nicio necesitate financiara in viata, ca va avea posibilitate sa nu munceasca, odihnindu-se acasa, ca va fi cu adevarat fericita si satisfacuta de viata ei.

Dar toate acestea nu vor mai conta, caci ea are nevoie doar de TINE… Ea are nevoie de prezenta ta in cele mai importante momente ale vietii, de sustinerea ta in momentele ei de slabiciune fizica si spirituala si de atentia ta in momentele cand ea se simte absolut singura. Ea este o femeie adevarata pentru ca daruieste iubire si asteapta acelasi lucru de la tine. Doar iubire!

Nici mai mult, nici mai putin. Ea are nevoie de dragostea ta, sub toate formele ei de manifestare. Ea are nevoie de tine, nu ca sursa ei financiara, ci ca sursa ei de inspiratie, romantism si incredere.

Ai grija de ea!

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *