Când sufletul tău suferă …

Sufletul are propria energie, ajutând corpul să depășească capacitățile sale, încălcând în același timp toate legile fizicii.

Și este afectată nu numai de mișcarea corpurilor cerești, ci și de o gamă întreagă de alți factori.

Îți sugerez să te familiarizezi cu cele mai frecvente probleme asociate cu energia spirituală, precum și cu modalitățile de a scăpa de ele.

Acest lucru te va ajuta pe calea către vindecarea de sine.

Aura lacrimei

În această stare, aura își poate îndeplini cu greu funcțiile. Aceasta se referă la apariția unor goluri în câmpul energetic sau în coconul de protecție, care reprezintă forța ta de viață și îți indică esența și scopul.

Aura este semnătura astrală a omului. Dar dacă apare un decalaj în ea, începi să suferi de răni provocate de alte persoane. Dintr-o dată, ești copleșit de durere severă și îți este dificil să determini exact ce a provocat-o.

O modalitate de a rezolva această problemă: fă-ți băi de sare sau folosește un cristal magic. Astfel îți vei restabili aura.

Probleme de atașament

Uneori, o persoană poate avea un atașament emoțional puternic față de o altă persoană. Aceasta devine o problemă pentru fiecare dintre ei. Dar mai ales pentru cineva singur, deoarece corpul său devine hrană pentru un parazit energetic.

Nu poate fi vindecat decât prin ruperea acestor relații.

Energia statică

În acest caz, poate părea că energia este colectată în mai multe locuri simultan, iar aceste aglomerări sunt foarte dense, grele și nu îndeplinesc nicio funcție. Aceasta creează tensiune internă și duce la epuizarea resurselor utile, folosite pentru păstrarea unor astfel de grupuri de energie inutile.

Pentru a te vindeca, trebuie să îți imaginezi un val uriaș, care străbate aceste cheaguri de energie și curăță complet, umplând golurile formate, cu dragoste.

Viața printre epave

Nu există o astfel de persoană care ar dori să trăiască printre fragmente sau resturi.

Același lucru este valabil și pentru aura umană.

Dacă este încălcată integritatea acesteia, nu te mai protejează, expunându-te la factori negativi externi.

Este important să înțelegem că ceea ce se întâmplă este cauzat de o răspândire a energiei statice, așa cum se întâmplă cu praful de sub covor.

Tot ce trebuie să faci este să rămâi în apă o perioadă și apoi să îți ștergi corpul, până devine complet uscat.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *