Oamenii par tot mai singuri și mai deprimați, iar știința ne poate ajuta să înțelegem de ce…

Depresia a fost întotdeauna un prieten melancolic, dar, în trecut, nu părea să aibă un procentaj atât de mare, în rândul oamenilor.Singurătatea și depresia par să își fi făcut cuib în fiecare casă, mai nou, ceea ce duce la sentimente de lipsă de speranță…

Deci, de ce este atât de ds întâlnită, acum?

Știința explică de ce suntem mai singuri decât în trecut

Știința are răspunsuri pentru multe lucruri, chiar și de ce suntem mai deprimați și singuri acum, decât eram în trecut.

Da, știința are motive să vorbească despre această creștere modernă a singurătății și a sentimentelor de depresie și este interesant să aflăm motivele.

Iată câteva motive pentru această creștere:

1. Este un diagnostic psihologic / forțat

S-ar putea să sune puțin ciudat, dar este adevărat. Multe persoane suferă de depresie sau de singurătate mult mai des, decât se întâmpla în trecut.

În vremurile moderne, pare că toată lumea crede că este deprimată și, prin urmare, clinicile sunt predispuse să apeleze la diagnosticul depresie, înainte de a face cercetări mai detaliate.

2. Evitarea naturii

Natura are această capacitate de a ridica spiritul unui om, în cele mai uimitoare moduri.

Briza, ciripitul păsărelelor și pământul în sine, toate îmbunătățesc sănătatea mentală. Mulți cred că doar așezarea picioarelor goale pe pământ, cel puțin o dată pe zi, îți îmbunătățește sănătatea și starea de spirit – se numește împământare.

3. Lipsa activității fizice

Majoritatea oamenilor evită să facă orice fel de activitate fizică. Este mult mai ușor să faci lucrurile fără să te miști. Există o scădere a drumețiilor, a campingului și a pescuitului, acum, în zilele noastre, toate astea au fost înlocuite de activități interioare, cum ar fi vizionarea de filme și jocuri video.

4. Materialismul

Materialismul a devenit o dependență pentru aproape toată lumea și, dacă nu-ți poți permite să ții pasul, s-ar putea să te simți lovit de singurătate și depresie.

5. Mâncarea de proastă calitate

După cum știi deja, alimentele proaspete și organice sunt sănătoase, atât fizic, cât și mental.

Ata înseamnă că alimentele procesate au efectul opus. S-a dovedit că mâncarea rapidă, în special hamburgerii și hotdog-ii pot provoca o creștere a depresiei.

Te simți singur și un pic deprimat? Ei bine, ar putea fi de la mâncarea pe care o consumi…

Ești singur și deprimat?

Deci, după părerea mea, da, suntem mai singuratici decât generațiile anterioare și, cu siguranță, umplem clinicile cu cazuri de boli mintale.

Trebuie făcut ceva în legătură cu asta!

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *