Avem în minte o mulțime de gânduri toxice și, în loc să le permitem acestor idei să iasă din mintea noastră și să fim fericiți, nu o facem.

Începând din această zi, vom înceta să mai facem lucrurile care nu ne mai servesc, urmând să ne schimbăm.

1. Scapă de gândirea precară

Lumea în care trăim, de fapt, este suficientă pentru noi toți, așa că trebuie să credem în aceasta fiind adevărată. Trebuie să ne schimbăm viața și mentalitatea.

2. Renunță la reducerea stimei de sine

Trebuie să renunțăm la acea nevoie de a ne vedea pe noi înșine ca fiind mici, nesemnificativi și nevrednici. Suntem un mister viu și am apărut de nicăieri în lumea aceasta. De asemenea, avem dreptul să ne bucurăm de orice cadou fantastic pe care ni-l oferă viața. Trebuie să renunțăm la absența respectului de sine și să ne permitem abundența.

3. Renunță la responsabilitate

Ar trebui să încetăm să învinovățim părinții, guvernul, soția, pe Dumnezeu sau întreaga lume. Nu suntem victime și trebuie să încetăm să ne comportăm astfel. Trebuie să preluăm controlul asupra vieții noastre.

4. Nu mai crede că nu ești suficient de bun pentru a avea abundență

De fapt, a avea abundență nu este un lucru greșit. De asemenea, nu este un lucru nebunesc să îi permitem vieții să ne acopere cu o mulțime de cadouri, precum și cu binecuvântări.

5. Scapă de trecut

Nu este important unde am fost în trecutul nostru sau cât de puțin am făcut.
Aceasta este doar o amintire și nu realitatea noastră. Deci, trebuie să o tratăm ca atare. Vremurile se schimbă și trebuie să ne schimbăm și noi.

6. Îndepărtează-te de temerile și îndoielile tale.

Ar trebui să renunțăm la aceste temeri că nu merităm abundența. De fapt, răul apare ca urmare a ceea ce fac oamenii cu banii și nu banii sunt neapărat răul. Ar trebui să ne amintim mereu de acest lucru.

7. Oprește autodistrugerea

Ar trebui să ne ridicăm picioarele de pe autodistrugere și să le punem pe pedala abundenței.

8. Scapă de ideile toxice

Viața noastră nu este concepută pentru a fi o luptă, dar de fapt o facem să fie așa, crezând în astfel de idei. Ar trebui să renunțăm la toate aceste credințe toxice și vom vedea că lucrurile se vor schimba în bine.

9. Abandonează ideea că spiritualitatea și abundența nu merg mână în mână

Când spunem că aceste două lucruri nu merg mână în mână, este ca și cum am spune că inhalarea și expirarea nu funcționează împreună. Ele nu pot funcționa una fără cealaltă. Trebuie să ne permitem să primim pentru a putea da.

10. Elibereazăță-ți vibrațiile

Nikola Tesla, popularul om de știință, a fost de fapt cel care a sfătuit oamenii să se gândească la frecvență, energie, precum și vibrații, astfel încât să poată găsi secretele Universului.

Odată cu ățarea aglomerării noastre vibrante, vom descoperi nu numai acele secrete, dar și că natura noastră reală este de fapt abundentă.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *