Mantrele sunt o vibrație a minții îndreptate către Univers, care unesc mintea, trupul și sufletul și care permit să se realizeze o armonie între ele.

O mantra este un sunet, un cuvânt sau o expresie, înzestrată cu mare înțeles și importanță.

De aceea, înțelesul cuvintelor dintr-o mantră joacă un rol la fel de mare ca și ritmul, tonul sau intonația.

Mantrele lucrează instantaneu.

Dacă limitezi utilizarea mantrelor exclusiv la meditație, atunci te lipsști de multe ocazii prin care îți poți schimba viața datorită trecerii la un nivel mai înalt de conștientizare.

Meditația și yoga te ajută perfect să te relaxezi și să te analizeze, în timp ce mantrele sunt o vibrație a minții îndreptate spre Univers, unind mintea, trupul și sufletul și permițând să se realizeze o armonie între ele.

Iată care sunt mantrele pe care trebuie să le rostești zilnic:

„Chiar dacă sunt singur, nu uit că sunt legat de tot ce este în jurul meu”

A face progrese în calea spirituală poate fi destul de dificilă dacă te simți separat de Univers. La urma urmei, ești creat să fii parte din el. Și acest lucru este adevărat atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere spiritual și emoțional.

Repetând această mantră, îți amintești de conexiunea insolubilă a fiecărei persoane cu sursa originală și cu alți oameni.

Această mantră este ideală într-o situație în care te simți izolat și, de asemenea, dacă ai tendința de a „merge pe calea ta” prea des.

„Îmi voi găsi calea ajutând alți oameni să-și găsească drumul”

Una dintre cele mai importante condiții pentru creșterea spirituală a unei persoane este deschiderea sa către nevoile spirituale, fizice și emoționale ale altor oameni. Dacă ești capabil de acest lucru, vei observa, în ând, că te deplasezi spre o înțelegere completă, mult mai rapidă, decât dacă ai fi concentrat exclusiv asupra dezvoltării proprii.

Repetă această mantra și nu vei fi doar deschis să îi ajuți pe ceilalți, ci și să înveți să îi observi pe aceia care trec prin momente dificile.

„Nu voi hrăni gânduri negative cu rușine”

Numai câțiva dintre noi au reușit să meargă atât de departe în dezvoltarea spirituală încât să nu mai simtă furie, gelozie sau resentimente. Dacă ești copleșit de aceste sentimente, este important să le realizezi, să le înțelegi și să începi să lucrezi la dezvoltarea emoțiilor pozitive.

Dar este la fel de important să ierți.

„Îi voi accepta pe toți așa cum sunt”

Dacă vom fi buni cu noi înșine, trebuie să învățăm să fim mai buni și cu cei cu care suntem în contact.

Această mantră ne amintește nu numai să fim buni, ci și să putem accepta.

„Voi căuta și voi găsi frumusețe în jurul meu”

Este foarte important să înveți să remarci frumosul. Din fericire, lumea din jurul nostru abundă în frumusețe. Frumusețea estetică a oamenilor, structurile arhitecturale, operele de artă și natura însăși sunt forme ale frumosului. În plus, frumusețea poate fi văzută în comportamentul omului, în puterea și chiar în slăbiciunea lui.

Dar, înainte de a învăța să vezi frumusețea, mai întâi încearcă să îți dai seama de diferența dintre a vedea și a privi ceva.

Dacă observi lumea cu mintea deschisă, atunci chiar și cele mai urâte lucruri vor începe  să-și arate frumusețea interioară.

„Voi permite bunătății și bogăției să domnească în viața mea”

Dacă ești deschis către Univers, permite-i să te umple cu energia pozitivă nelimitată. Tot ce este necesar este să rămâi deschis.

Cu cât energia și bogăția spirituală sunt mai pozitive, cu atât vei deveni mai fericit, în cele din urmă.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *