Pentru a iubi necondiționat, fără așteptări … trebuie să te iubești mai întâi pe tine.

Trebuie să nu îi mai lași pe alții să îți dicteze viața și să te concentrezi asupra a face ceea ce contează pentru tine .

Trebuie să încetezi să îți rearanjezi programul pentru persoanele care nu ar face asta. Trebuie să te oprești să mai asulți oamenii care îți spun ce e bine și ce e rău, pentru tine. Trebuie să începi să îți asculți inima și să îți urmezi vocea interioară. Indiferent de cât de diferit sau de greșit le-ar putea suna altora.

Pentru a putea iubi fără așteptări, trebuie să te simți liber să te bazezi pe cineva și acel cineva trebuie să fii tu.

Trebuie să înveți să te accepți ca pe o persoană imperfectă, defectuoasă și dezordonată, care uneori face greșeli. Trebuie să înveți să te iubești așa cum ești. Trebuie să te ierți, să îți îmbrățișezi nesiguranța și să te străduiești să devii o persoană mai bună. Cineva de care ești mândru.

Pentru a iubi fără așteptări, trebuie să alegi onestitatea, ca valoare de bază. Trebuie să le arăți oamenilor că nu ești aici pentru a juca roluri. Trebuie să fii adevărat pentru tine și pentru ceilalți.

Trebuie să fii acolo pentru cei care te iubesc. Într-o lume plină de ipocriți, trebuie să fii cel care iese din mulțime și le dovedește tuturor că există excepții.
Pentru a iubi fără așteptări, trebuie să accepți că nu totul este sub controlul tău.

Trebuie să înțelegi că fiecare persoană are propriile sale lupte și proprii demoni.

Pentru a iubi fără așteptări, trebuie să înveți să apreciezi fiecare experiență pe care ți-o dă viața. Trebuie să accepți faptul că nimeni nu deține pe nimeni. Trebuie să apreciezi ceea ce ai, când ai, în viața ta, să înveți să lași anumiți oameni să plece, când trebuie să-și continue viața.

Trebuie să înțelegi că singurul lucru pe care îl poți face este să îți oferi inima, ca un adăpost, pentru unii oameni. Dar indiferent ce faci, nu poți forța pe nimeni să rămână.
Cel mai important, pentru a iubi fără așteptări, este să fii curajos pentru a face față fiecărei consecințe a acțiunilor tale.

Și, astfel, în sfârșit, vei fi eliberat de lanturile așteptărilor.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *