De fiecare data cand te indragostesti, crezi ca nu vei mai iubi pe nimeni dupa aceea, dar adevarul este cu totul altul. Nu hotaraste inima ta cand sa intre alta persoana in ea, ci exista un alt criteriu mai presus de toata lumea.

Stiai ca numarul iubirilor intr-o viata iti este scris in destin inca de la nastere? Secretul sta in luna in care ai venit pe lume. Asadar, iata de cate iubiri ai parte in viata in functie de data nasterii, relateaza divahair.ro.

Luna in care te-ai nascut iti spune de cate ori vei iubi in viata

Ianuarie

Daca te-ai nascut in luna ianuarie, inseamna ca te indragostesti cu usurinta si ca nu iti ascunzi sentimentele. Intotdeauna le demonstrezi partenerilor tai cat de mult inseamna pentru tine. Iti vei darui inima de mai multe ori, dar numai trei iubiri iti vor ramane cu adevarat in minte, iar ultima dintre ele va fi cea mai mare. Cu acel barbat te vei si casatori, pentru ca il vei considera cel mai bun dintre toti.

Februarie

Scopul tau in viata este sa gasesti acel barbat care sa te unga pe suflet. Te vei indragosti de doua ori, dar prima oara vei trece printr-o experienta dureroasa, astfel ca nu iti vei mai deschide inima cu usurinta dupa aceea. Va mai trece ceva timp pana sa experimentezi si a doua iubire care iti este scrisa in destin.

Martie

Vei trai mai multe iubiri pe parcursul vietii, dar doar una dintre ele va fi cea mai importanta pentru tine. Toate vor fi doar jocuri pana il vei intalni pe el. Vei ramane cu gandul la acel barbat toata viata ta, pentru ca nu vei mai intalni pe nimeni ca el. Din pacate, nu vei reusi niciodata sa reiei legatura sentimentala cu el, astfel ca vei suferi mult timp.

Aprilie

Desi vei avea mai multe relatii sentimentale pe parcursul vietii, vei iubi doar de doua ori cu adevarat. Fiecare experienta pe care o vei trai va fi una extrem de intensa. Sentimentele tale vor fi puternice si te vor distruge in cele din urma, pentru ca nu vei primi in schimb ceea ce vei darui.

Mai

Iti vei darui inima unui singur barbat, cel langa care vei ramane pana ce nefiinta va va desparti. Iubirea este ceva sacru pentru tine, asa ca nu iti deschizi inima in fata oricui, ci doar in fata celui care consideri ca merita sa ocupe un loc special acolo. I te daruiesti complet si esti dispusa sa faci cele mai mari sacrificii din dragoste.

Iunie

Daca te-ai nascut in aceasta luna, inseamna ca te vei indragosti de patru ori pe parcursul vietii. Fiecare iubire va insemna mult pentru tine, dar nu vei ramane cu niciunul dintre ei. Te vei casatori in cele din urma cu un barbat care te iubeste mult, dar pe care tu doar il apreciezi.

Iulie

Iti este scris sa te indragostesti o data si bine. Niciun barbat nu va mai fi dupa aceea suficient de bun incat sa iti castige iubirea. Chiar daca nu vei ramane cu acest barbat, totusi il vei pastra mereu in sufletul tau si ii vei compara mereu pe altii cu el.

August

Vei avea parte de cinci iubiri in viata, una mai intensa ca alta, pe masura ce te vei maturiza. Vei cauta frecvent acel barbat care sa te completeze la perfectie, dar pana la urma te vei multumi cu unul care te ridica mai mult pe piedestal. Pentru tine este important sa fii alaturi de cineva care te idolatrizeaza.

Septembrie

Vei trai mai multe iubiri, dar nu te vei indragosti niciodata cu adevarat. Egoismul te impiedica sa te daruiesti complet intr-o relatie, astfel ca ii vei pierde pe rand pe partenerii tai. Daca nu tragi un semnal de alarma, vei ajunge sa ramai singura pe viata.

Octombrie

Iti este scris in destin sa ai doua iubiri pe parcursul vietii. De prima dintre ele nu te vei putea bucura prea mult timp, pentru ca nu va dura. Astfel ca a doua va ramane cea mai importanta pentru tine. I te vei dedica trup si suflet partenerului tau si nu vei mai avea ochi pentru nimeni.

Noiembrie

Inima ta nu este facuta sa iubeasca o singura persoana, astfel ca vei trai sase experiente am0roase intense. Te vei bucura de toate la timpul lor, dar vei pleca fara regrete din relatie atunci cand vei considera ca partenerul nu mai are ce sa iti ofere.

Decembrie

Te vei indragosti de patru ori in viata, insa o singura data o vei face cu toata fiinta ta. Acela va fi barbatul langa care iti vei dori sa iti petreci tot restul vietii. Nimeni si nimic nu va mai conta dupa ce il vei intalni pe el. Vei renunta la multe lucruri doar pentru a fi cu el.

Tu ti-ai atins numarul de iubiri?

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *