Mesajul lui Richard Gere: „Daca as fi stiut ca viata mea se va termina in acest fel, as fi trait-o asa cum mi-o doream… nu cum m-au sfatuit altii!”

Mama prietenului meu a mancat sanatos intreaga ei viata. Nu a consumat niciodata semipreparate, produse de patiserie sau orice alt aliment nociv, scrie virale.ro.

Facea exercitii in fiecare zi, era foarte activa, lua toate suplimentele sugerate de medicul sau si nu mergea niciodata la plaja fara protectie solara… iar cand o facea, era doar pentru o scurta perioada de timp.

A avut atat de multa grija de sanatatea ei incat era atenta la fiecare dataliu. Acum are 76 de ani si a descoperit recent ca are c@ncer de piele, c@ncer de maduva osoasa si osteoporoza.

Tatal prietenului meu mananca slanina peste slanina, unt peste unt, grasime peste grasime. El nu a alergat in viata lui, sa nu mai vorbim de abonamente la sala sau vreun sport. Vara statea la soare si se ardea… practic, facea fix ce ii placea cu viata lui si niciodata nu a ascultat de sfaturile primite de la cei din jurul lui.

Acum are 81 de ani, iar medicii spun ca inima lui bate la fel ca a unei persoane tinere. Este complet sanatos.

Nu poti tine oamenii departe de otravuri. Acestea sunt acolo si le vei gasi la un moment dat. Asa cum spunea si mama prietenului meu: „Daca as fi stiut ca viata mea se va termina in acest fel, as fi trait-o asa cum mi-o doream… nu cum m-au sfatuit altii!”

Asa este viata si din aceasta lume nimeni nu scapa viu. Mai este timp, asa ca traiti din placere, este posibil ca ziua de maine sa nu mai fie. Mancati ce vreti, plimbati-va prin soare, faceti baie in mare… Spuneti adevarul cand simtiti. Fiti nebuni, fiti prostuti. Fiti ciudati. Fiti voi insiva, nu mai este timp si pentru altceva.

*Acest mesaj a devenit vir@l pe internet; multi au atribuit aceste cuvinte lui Richard Gere. Pana acum actorul nu a confirmat zvonurile.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *