Mihai Bendeac are un frate cu 18 ani mai mic cu care se mandreste. Andrei a trecut si el prin febra Bacalaureatului, iar rezultatul a fost unul mai mult decat satisfacator. Notele pe care mezinul familiei Bendeac le-a obtinut sunt foarte mari.

Celebrul actor are o relatie foarte buna cu fratele lui mai mic, chiar daca diferenta de varsta dintre ei doi este foarte mare. Andrei Bendeac a obtinut media 9.85 la Bacalaureat. Tanarul a luat 9.75 la Limba si Literatura Romana, nora 10 la Istorie si nota 9.8 la Logica.

Mihai Bendeac s-a mandrit pe retelele de socializare cu notele mari ale fratelui sau. Andrei a reusit sa obtina o medie foarte mare la BAC.

Este o diferenta de 18 ani intre ei

Putini stiu ca Mihai Bendeac nu este singur la parinti – faimosul actor are un frate cu 18 ani mai mic decat el, pe care il iubeste foarte mult. Andrei, care s-a nascut in 2000 (anul acesta, in luna august, implineste 19 ani), inca este elev de liceu si, chiar daca nu este la fel de faimos ca fratele lui, este cu siguranta destul de cunoscut in liceul in care invata, dat fiind ca este inalt, frumusel si sportiv pe deasupra, scrie viva.ro.

Chiar daca intre ei este nu doar o diferenta mare de varsta, ci si una evidenta de inaltime (Andrei este mai inalt cu o jumatate de cap decat fratele sau mai mare), cei doi seamana foarte bine. De altfel, Mihai este foarte mandru de fratele sau mai mic, pe care, din cand in cand, li-l arata si fanilor sai de pe Instagram. Anul trecut, cand Andrei a implinit 18 ani, fratele lui i-a facut o declaratie emotionanta pe contul sau de socializare: „Sa fii fericit! Din august 2000, te iubesc! De fapt, am inceput sa te iubesc inca de la testul de sarcina. :))) La multi ani!’, i-a scris Mihai. Cat despre fotografia postata de actor, e greu de spus daca nu este vorba despre o poza de-a lui din adolescenta…

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *